sv  no  en  

Prevas åbner kontor nummer tre i Danmark med købet af Kasmatic Innovation

Prevas A/S køber Kasmatic Innovation A/S, hvilket giver en attraktiv kundeportefølje samt tætte relationer til Danmarks Tekniske Universitet (DTU). Opkøbet betyder, at Prevas sætter sig tungt på det danske marked for indlejrede systemer med kontorer i København, Århus og nu også nord for hovedstaden på DTU i Lyngby.

Med opkøbet af Kasmatic Innovation runder det danske datterselskab Prevas A/S 75 medarbejdere og en omsætning på 60-70 millioner kroner. Dermed fortsætter den svenske IT-koncern Prevas sit indtog på det danske marked og befæster sin position som den førende leverandør af indlejrede systemer.
 
Vi flytter gerne efter de bedste hoveder
Prevas overtager med Kasmatic Innovation også lokalerne på Scion DTU. Det er blandt andet beslutningen om også at være en attraktiv arbejdsplads rent geografisk, der nu gør Prevas Lyngby til en realitet.
 
- Det er både et kontor nord for København og den tætte tilknytning til forskningsmiljøet med adgang til yderligere kompetencer og ressourcer, jeg finder interessant. Samspillet mellem forskning og anvendt teknologi er utrolig vigtig. Nærheden til forskningsmiljøet er en garanti for, at vi kan levere innovative løsninger, som er baseret på de nyeste udviklingstendenser. Men et kontor nord for København giver os også muligheden for at tilbyde de bedste hoveder flere steder at arbejde. I Århus, Lyngby, København eller Malmø. Og det tror jeg er et stort plus i dag, siger Michael Carl , administrerende direktør i Prevas A/S.
 
Kasmatic Innovation er kendt for at udvikle kundetilpasset elektronik og software, og kommer også i Prevas regi til at fungere som katalysator for overførsel af nye teknologier fra forskningsverdenen til virksomhedens kunder.
 
På kundesiden betyder opkøbet, at Prevas A/S kan udvide sin kundeportefølje med virksomheder som Ambu, Cappit, Geopal System, Hærens Materiel Kommando og Laerdal.
 

Om Prevas A/S

Prevas A/S er opstået på baggrunden af en fusion mellem Glaze A/S og IO Technologies A/S. Prevas er en kvalitetsbevidst IT-virksomhed, der tilbyder udvikling af produkter og industrisystemer. Kendetegnet for Prevas´ løsninger er innovation, kvalitetssikring og leveringssikkerhed. Prevas-koncernen er noteret på Stockholmsbørsen og har 500 medarbejdere. Læs mere om Prevas på www.prevas.dk

 

Om Kasmatic Innovation A/S

Kasmatic Innovation A/S beskæftiger sig med produktudvikling af indlejrede systemer til industrien. Kasmatic Innovation benytter et mangeårigt netværk i forskningsverdenen i produktudviklingen, og har derigennem stor ekspertise inden for kommercialisering af teknologiske produkter. Kasmatic Innovation beskæftiger 8 faste medarbejdere samt en lang række timelønnede udviklere i forskerparken Scion DTU.

Kontakt Prevas A/S for mere information:

Produkt log ind
Prevas

Med spidskompetence inden
for indlejrede systemer og
industriel IT bidrager Prevas
med innovative løsninger,
der skaber vækst

info@prevas.dk

Kundeservice