sv  no  en  

Opkøb gør svenske Prevas til den ledende leverandør af indlejrede systemer i Danmark

Fusionen mellem Glaze A/S og IO Technologies A/S er nu en realitet. Dermed indtager Prevas, som i 2006 opkøbte danske Glaze, førerpositionen på det danske marked for indlejrede (embeddede) systemer.  

Med sammenlægningen af Glaze A/S og det nyopkøbte IO Technologies A/S skaber det svenske udviklingshus Prevas et dansk datterselskab med 60 medarbejdere og en omsætning på omkring 50 millioner kroner. Dermed bliver Prevas Danmarks førende leverandør af indlejrede systemer, samtidig med at positionen som nr. 1 i Norden forstærkes.
 

Styrket ledelse, skarpere fokus

Samtidig med gennemførelsen af fusionen har Glaze og IO Technologies skiftet navn og arbejder fra 1. januar 2007 under Prevas-navnet. Ledelsen fra de to selskaber fortsætter medMichael Carlfra Glaze som administrerende direktør for Prevas A/S, Rune Domsten fra IO Technologies som teknisk direktør ogHenrik Møller fraIO Tecnologies som økonomidirektør.

Med over 60 medarbejdere i København og Århus og en ambitiøs vækstplan, som alene i år omfatter ansættelse af 30 nye medarbejdere, lægger Prevas sig i spidsen på det danske IT-udviklingsmarked. Virksomheden har fokus på tre strategiske områder:

Teknologi hvor Prevas i kraft af kompetencerne i Glaze og IO Technologies står meget stærkt inden for indlejrede/embeddede systemer.

Innovation hvor Prevas vil videreudvikle de allerede etablerede, tætte samarbejder med danske højskoler og forskningsinstitutioner som fx DTU.

Fleksible og effektive udviklingsforløb baseret på gennemtestede udviklingsplatforme og skræddersyede udviklingsteams, som enten kan sidde hos kunden eller løse udviklingsopgaven inhouse i Prevas.

 

Satser på Danmark

- Der er fra vores svenske moderselskabs side stort fokus på det danske marked, som der er høje forventninger til. Vi har både viljen og ressourcerne til at styrke Prevas´ position som Danmarks største totalleverandør inden for innovation, teknologi og produktudvikling. Vores platforme og moduler sætter nye standarder for såvel økonomien som effektiviteten i udviklingsprojekter, sigerMichael Carl , administrerende direktør i Prevas A/S.

Glaze var et af de hurtigst voksende konsulenthuse herhjemme med en bred vifte af kompetencer inden for software- og elektronikudvikling. Glaze beskæftigede 25 ingeniører og havde kontorer i København og Aalborg. IO Technologies var et teknisk førende udviklingshus, som tilbød samtlige faser i produktudvikling, fra idé til produktion. IO Technologies havde 35 medarbejdere og kontorer i København og Århus.

Prevas´ opkøb af de to fusionerede selskaber sker på et meget gunstigt tidspunkt.Markedet for indlejrede systemer er i kraftig vækst, og med opkøbet har Prevas hurtigt skabt sig et solidt fodfæste på det danske marked, og ikke mindst i Øresundsregionen.Prevas har fået en meget attraktiv kundeliste med i købet med nogle af dansk erhvervslivs største virksomheder som fx Danfoss, Grundfos, Novo Nordisk, Oticon, Vestas, Radiometer, GN Netcom, Brüel & Kjær samt mange andre.

Om Prevas A/S

Prevas A/S er opstået på baggrunden af en fusion mellem IO Technologies A/S og Glaze A/S. Prevas er en kvalitetsbevidst IT-virksomhed, der tilbyder udvikling af produkter og industrisystemer. Prevas-koncernen er noteret på Stockholmsbørsen og har ca. 500 medarbejdere. Læs mere om Prevas-koncernen på www.prevas.dk

Kontakt Prevas A/S for mere information:

Produkt log ind
Prevas

Med spidskompetence inden
for indlejrede systemer og
industriel IT bidrager Prevas
med innovative løsninger,
der skaber vækst

info@prevas.dk

Kundeservice