sv  no  en  
AAA — højeste credit rating

Nye kræfter i Prevas Freelance

2011 har været et rigtig travlt år for Prevas, og vi har leveret et af de bedste resultater i vores historie og samtidig haft en god vækst i  aktivitetsniveauet. Det er selvfølgelig meget positivt, og vi ser frem til at få endnu flere konsulenter ud på opgaver i løbet af 2012.

Vi oplever et stigende behov for konsulenter fra kunderne. For at øge dine og vores muligheder for at få opgaverne, er det vigtigt at du løbende siger til, når du har behov for nye opgaver og at du løbende sørger for at dit CV er opdateret.

1. marts 2012 har Engineering Manager Flemming Holck overtaget efter Consultant Manager Tine Nielsen. Flemming har allerede mange nye og gode ideer i støbeskeen, og han vil fokusere 100 % på salg og pleje af freelance konsulenter, så vi ser frem til at styrke   freelanceafdelingen endnu mere. Flemming har tidligere været afdelingsleder hos Prevas og har et meget godt kendskab til branchen.  Prevas´ Linkedin-profil, hvor I blandt andet har kunnet holde jer opdaterede om nye opgaver, vil fremover stå i Flemmings navn.

Har du spørgsmål samarbejdet med Prevas eller til Prevas´ freelancekoncept, kan du kontakte Engineering Manager, Flemming Holck på mail: flemming.holck@prevas.dk eller tlf: 30663061.

Vi ser frem til et spændende og udfordrende 2012!

Med venlige hilsner,
Prevas A/S

Flemming Holck
Flemming er uddannet Civilingeniør fra DTU i 1985 og har været hos Prevas siden 2004, hvor han har arbejdet som afdelingsleder og projektleder.

“Jeg vil gerne medvirke til at freelanceafdelingen bliver i endnu bedre stand til at servicere kunderne og de tilknyttede konsulenter. Jeg håber min tekniske baggrund gør mig i stand til matche kunder og konsulenter, behov og kompetencer, hurtigt og effektivt. Jeg forventer et tæt samarbejde med vore konsulenter".

På det private plan har Flemming etableret sig med kone og 3 drengebørn med base på Østerbro. I fritiden prioriteres børn, båd og sommerhus — og en tur i Parken.

Produkt log ind
Prevas

Med spidskompetence inden
for indlejrede systemer og
industriel IT bidrager Prevas
med innovative løsninger,
der skaber vækst

info@prevas.dk

Kundeservice