sv  no  en  

Cardlab skaber avancerede plastikkort med Prevas som teknologileverandør

Intelligente kreditkort er kommet for at blive. Det er ikke længere noget, man diskuterer. Markedet
har større fokus end nogensinde på mulighederne inden for elektronik, herunder den kommende
genera tion af smartcards, hvor egen strømforsyning, fi ngeraftryksgenkendelse og intelligent tovejskommunikation blot er nogle af de muligheder som fremtiden byder på.

Cardlab som er innovatør og markedsleder inden for avancerede plast/kreditkort har indledt et
samarbejde med Prevas. Cardlab vil med Prevas som udviklingspartner være med til at sætte fremtidens standarder for intelligente plastkort. For at bygge avancerede plastkort er man nødt til at benytte elektronikkomponenter i microatureformat.

I Prevas tror vi på, at netop udviklingen inden for smartcards kommer til at præge mulighederne
på en lang række andre produktområder som også kan udnytte de avancerede teknologier.

- Udviklingen i markedet peger på, at der vil komme elektronik i alle typer produkter, også produkter vi ikke kan forestille os i dag. Prevas har den erfaring, de kompetencer og den innovative indsigt, der skal til for at bygge elektronik ind i alle typer produkter. Jeg tror, at samarbejdet med Cardlab vil skubbe grænsen for hvad der kan lade sig gøre, når der skal udvikles kompakte produkter, siger Michael Carl, Administrerende direktør, Prevas A/S.

Innovation er nøgleordet

Cardlab vil sammen med Prevas være med til sætte nye standarder inden for blandt andet sikker betalingsformidling og personlig identifikation.

- Samarbejdet med Prevas betyder, at vi sammen kan løse problemer, som konkurrenterne endnu ikke har formået at løse, således at vi hele tiden er på forkant i forhold til markedet
og kundernes krav til de næste generationer af innovative kort og løsninger.
Det spændende er, at næsten alle teknologier skal integreres for at få en optimal løsning til de avancerede kort i dag, fx indgår der trådløse teknologier, RFID, signalbehandling, analogteknik,
powermanagement og ikke mindst chipdesign, siger Torsten Nordentoft, udviklingsdirektør, Cardlab.

Cardlab tilbyder effektive løsninger til komplekse problemstillinger.Blandt andet har Cardlab som de eneste løst problemerne med produktionsteknologi i storskala, så man kan producere de nye multiteknologikort i million tal med fx indbygget batteri, spoler, mikroprocessor, hukommelse og en biometrisk fingeraftrykslæser.

Kontakt Prevas A/S for mere information:

Produkt log ind
Prevas

Med spidskompetence inden
for indlejrede systemer og
industriel IT bidrager Prevas
med innovative løsninger,
der skaber vækst

info@prevas.dk

Kundeservice