sv  no  en  

Prevas´ CAN-modul til FPGA´er er certificeret

Prevas, som er førende inden for indbyggede systemer, meddeler, at deres egenudviklede CAN-modul til brug i FPGA-baserede systemer og -produkter er certificeret i henhold til ISO-16845. Det betyder, at Prevas kan garantere at det nye CAN modul´s funktionalitet lever op til standarden og interagerer korrekt med CAN-enheder fra andre producenter. Prevas kunder behøver derfor ikke at bruge tid og omkostninger på en egen certificering. Certificeringen er foretaget af det akkrediterede testcenter C&S group i Tyskland.

Presseinformation d. 25. 5. 2009: Rune Domsten, chef for produktudvikling i Prevas Danmark, siger:
— Det er en vigtig del af Prevas´ arbejde at skabe fleksible IP moduler, som Prevas og vores kunder kan anvende i udviklingsprojekter. En af fordelene ved modulerne er, at udviklingstiderne bliver markant kortere hvilket betyder, at omkostningerne bliver lavere samtidig med, at modulerne er gennemprøvede og er stabile og 100% kompatible.

CAN-modulerne er byggeblokke (IP blokke) til integrering i FPGA-kredse og tager hånd om alle funktioner i standarden, når det gælder kodning og formatering af beskeder, håndtering af filer og arbitrering (prioritering) mellem beskeder på CAN-netværket.
Modulet findes i dag i to varianter med forskellig grænseflade, som afhænger af hvilken processor, der skal integreres i FPGA-kredsen. Sammenlignet med en separat CAN-controller kan brugeren få mange omkostnings-, ydelses- og pladsmæssige gevinster optimeret i forhold til den ønskede funktionalitet.

Kort om CAN Controller Area Network er en netværksteknik, som oprindeligt blev udviklet af det tyske Bosch til realtidskommunikation mellem mikroprocessorer i køretøjer, hvilket stadig er det primære anvendelsesområde. Enkeltheden, realtidsperformance og de veludbyggede funktioner til fejlkorrigering gør, at CAN teknikken breder sig med stor hast til andre anvendelser i apparater og maskiner som kan gøre brug af CAN fordele.

Prevas CAN-komponent findes allerede i dag implementeret i eksempelvis en kraftmomentmåler, som kan anvendes i Formel 1-biler. Prevas fik stillet opgaven af ABB Force Measurement. Prevas anvender CAN til mange forskellige anvendelsesområder — fx til interaktive legepladser, industri og medicoapparater.
 

Om Prevas
Prevas blev etableret 1985 og er i dag Nordens førende virksomhed indenfor indlejrede systemer og industriel IT. VI er hovedleverandør og innovativ udviklingspartner til Nordens førende virksomheder i div. brancher, så som life science, telekom, automotive, forsvar, energi og fremstillingsindustrien. Fundamentet i Prevas er udvikling af intelligens i produkter og industrisystemer. Prevas løsninger kendetegnes af innovation, kvalitetssikring og leverancesikkerhed. Vores nordiske designhus består af næsten 550 medarbejdere og vi har kontorer i Sverige, Danmark og Norge. Prevas er børsnoteret siden 1998, NASDAQ OMX Nordiske Børs Stockholm.

Vil du vide mere?

Kontakt os.

Produkt log ind
Prevas

Med spidskompetence inden
for indlejrede systemer og
industriel IT bidrager Prevas
med innovative løsninger,
der skaber vækst

info@prevas.dk

Kundeservice