sv  no  en  

dk en sv no

Prevas indgår aftale med OMV (Norge) AS

NYHED

2018-07-03

Prevas har indgået en aftale med OMV (Norge) AS om at installere Prevas’ produkt Mikon til automatiseret produktrapportering i Norge.

“Vi er overbeviste om, at dette vil være et stort skridt inden for automation for OMV,” siger Geir Jåsund, Business Development Manager hos Prevas AS.

Mikon vil indsamle, analysere, distribuere og rapportere data fra OMV’s olie- og gasproduktion i Norge. Systemet vil også levere de ekstra nødvendige beregninger for OMV’s rapportering, så virksomhedens beslutningstagere har adgang til tal 24/7.

Manuel eller semimanuel håndtering af produktionsdata kan være en meget tidskrævende og besværlig proces, der kan medføre fejl. Mikon overflødiggør en masse manuel behandling, som giver de ansatte mulighed for at bruge mere tid på værdiskabende aktiviteter. Endvidere får ledelsen rapporter rettidigt og dermed et bedre grundlag at træffe beslutninger ud fra.

“Mikon kan nemt udvides til at dække andre forretningsområder og konsolidere en kundes globale olie- og gasproduktion,” siger Geir Jåsund. “Vi glæder os over og er taknemmelige for at være blevet udvalgt til dette projekt. Vi ser frem til at samarbejde med OMV’s personale om at gøre dette projekt til en succes.” 

FOR MERE INFORMATION

Prevas A/S

Einar Alexander Andersen

Einar Alexander Andersen

Business Region Manager Norway

Tel

+47 41 53 73 13

Prevas

Med spidskompetencer indenfor teknisk produktudvikling, indlejrede systemer og industriel IT & automation, bidrager Prevas med innovative løsninger og services som skaber vækst.

info@prevas.dk

Kundeservice

Certificeret

ISO 9001:2015

Generelle spørgsmål
info@prevas.com

Spørgsmål i forbindelse med persondataforordningen
integrity@prevas.se
Privacy Policy

Produkt log ind