sv  no  en  

dk en sv no

Löfbergs vælger vedligeholdelsessystem fra Prevas

NYHED

2016-04-05

Prevas moderne og webbaserede vedlige-holdelsesløsning udvikles yderligere med installationer. Löfbergs indfører vedlige-holdelsessystemet Infor EAM fra Prevas til koncernens største risteri og produktionsanlæg, Kaffehuset i Karlstad.

Löfbergs er et af Nordens største familieejede kafferisterier. Produktionen modsvarer 10,5 millioner kopper kaffe – om dagen. Koncernen omsætter 1,7 milliarder kroner og har ca. 330 ansatte i fem lande.

Löfbergs har valgt Infor EAM fra Prevas for at sikre optimalt og omkostningseffektivt vedligehold i sin produktion. Vedligeholdelsessystemet bliver også et vigtigt værktøj for at opnå en stabil udvikling.  

- Vedligehold skal udføres for at effektivisere og forbedre det daglige arbejde i produktionen og vi eftersøger et fleksibelt vedligeholdelsessystem som er enkelt at anvende. Infor EAM fra Prevas er enkelt at tilpasse til lokale forhold og vore specifikke behov samtidigt med at Prevas har vist at de vil og kan være med til at sikre at vi lykkes med implementeringen. Systemet er beslutningsstøttende og vi kan nemmere styre vores vedligeholdelsesindsatser for største nytteværdi og bedste effekt i produktionen, siger Michael Jansson, vedligeholdelseschef på Löfbergs.

Infor EAM udvikles af Infor Global Solutions og indgår i en portefølje med verdensledende løsninger for industrimarkedet. Systemet er et af verdens mest anvendte service- og vedligeholdelsessystem med ca. 15 000 kunder inden for offentlig og privat sektor over hele verden, og det leveres på det nordiske marked af Prevas som er Gold Partner for Infor EAM.

- Löfbergs produktionsselskab Kaffehuset i Karlstad AB har sammen med Prevas kortlagt hvor stor effekt man kan få gennem indførsel af et moderne vedligeholdelsessystem. Löfbergs ledelse tænker stabil udvikling og formår at motivere og engagere organisationen internt i arbejdet. Det nye vedligeholdelsessystem bliver et vigtigt værktøj for stabilitet med aktiv styring af selskabets aktiver. Vi glæder os til at deltage i en spændende proces i de kommende år, siger Magnus Windhede, Sales Executive inden for Enterprise Asset Management hos Prevas.

FOR MERE INFORMATION

Prevas A/S

Søren W. Mathiasen

Søren W. Mathiasen

Vice President Sales & Marketing

Tel

+45 20 99 76 01

Einar Alexander Andersen

Einar Alexander Andersen

Business Region Manager Norway

Tel

+47 41 53 73 13

Prevas

Med spidskompetencer indenfor teknisk produktudvikling, indlejrede systemer og industriel IT & automation, bidrager Prevas med innovative løsninger og services som skaber vækst.

info@prevas.dk

Kundeservice

Certificeret

ISO 9001:2015

Generelle spørgsmål
info@prevas.com

Spørgsmål i forbindelse med persondataforordningen
integrity@prevas.se
Privacy Policy

Produkt log ind