sv  no  en  

dk en sv no

Quintus køber vedligeholdelsesløsning fra Prevas

NYHED

2016-06-23

Prevas arbejder i tæt samarbejde med kunder på at effektivisere og forbedre vedligehold. Nu har man fået en ny ordre fra selskabet Quintus Technologies på sin vedligeholdelsesløsning Infor EAM. Leverancen sker mod slutningen af 2016.

Quintus Technologies med hovedkontor i Västerås i Sverige, er verdensledende inden for højtryksbearbejdning og har specialiseret sig i udvikling, produktion, installation og support af højtryksudstyr for metalformning, komprimering af avancerede metalliske materialer og produktion af systemkritiske komponenter. For at skabe bedre forudsætninger for en lønsom og bæredygtig udvikling, investerer Quintus i et moderne, web baseret og effektivt vedligeholdelsesværktøj for sit eftermarked.

Prevas skal, i nært samarbejde med kunden, levere en vedligeholdelsesløsning som forbedrer forebyggende vedligehold, reducerer stoptid i produktionen, giver bedre grundlag for planlægning og reservedelshåndtering, samt øget kvalitetskontrol for certifikater og andre styrende dokumenter i produktionen.

- Da vi deltog på Prevas Produktivitetsdag og dér hørte på et af foredragene om forebyggende vedligehold fra en af deres kunder, fik vi øjnene op for en meget spændende løsning. Vores højtrykspressere er leveret til kunder over hele verden i mange forskellige brancher. Det er en udfordring at sikre at vi og kunderne får det optimale ud af deres anlæg og Prevas' løsning bliver en vigtig del af det puslespil, siger Hans Nilsson – chef for Life Cycle Management på Quintus Technologies.

Quintus har været kunde hos Prevas inden for industriel IT og automatiseringsløsninger i mange år. Gennem flere møder, workshops og afstemninger undervejs, er man så kommet frem til denne nye opgave. 

- Vi ser et stort potentiale for øget vækst og lønsomhed hos vores kunder ved at effektivisere og forbedre vedligehold. Foruden at man får forbedret kontrol, giver en effektiv vedligeholdelsesløsning også øgede muligheder til at tilbyde service, support og reservedelshåndtering så nye forretningsmodeller kan skabes, siger Magnus Windhede i Prevas som er ansvarlig for EAM i Sverige.  

Infor EAM udvikles af Infor Global Solutions og indgår i en portefølje af verdensledende løsninger for industrimarkedet. Systemet er et af de mest benyttede vedligeholdelsessystemer i verden inden for både den offentlige og private sektor og leveres i Norden af Prevas.

FOR MERE INFORMATION

Prevas A/S

Søren W. Mathiasen

Søren W. Mathiasen

Vice President Sales & Marketing

Tel

+45 20 99 76 01

Magnus Windhede

Center of Excellence Manager EAM

Tel

+46 54 14 74 74

Prevas

Med spidskompetencer indenfor teknisk produktudvikling, indlejrede systemer og industriel IT & automation, bidrager Prevas med innovative løsninger og services som skaber vækst.

info@prevas.dk

Kundeservice

Certificeret

ISO 9001:2015

Generelle spørgsmål
info@prevas.com

Spørgsmål i forbindelse med persondataforordningen
integrity@prevas.se
Privacy Policy

Produkt log ind