sv  no  en  

dk en sv no

Prevas har indgået aftale med Isola AS

Indfører nu vedligeholdelsessystemet Infor EAM på fabrikkerne i Norge.

Isola producerer og leverer funktionelle og tidsmæssige kvalitetsløsninger for tag, vægge, gulv og grund. Isolas hovedkontor og administration ligger på Eidanger i Porsgrunn kommune sammen med 2 fabrikker. Derudover har de fabrikker på Notodden, på Røros og i Tjekkiet.

Koncernen har valgt Infor EAM fra Prevas for at sikre optimalt og omkostningseffektivt vedligehold på sine fabrikker. Systemet er i første omgang implementeret og i færd med at gå live ved deres fabrikker på Eidanger, derefter står Notodden og Røros for tur i løbet af efteråret.

”Vi forvalter en infrastruktur med store genanskaffelsesværdier. Anlæg og komponenter bliver gradvis ældre og vi vil systematisere og målrette vores drifts- og vedligeholdelsesindsats. Vi har behov for et moderne og funktionelt FDV system som støtte for denne satsning”, siger Arild Eek, Daglig leder i Glitrevannverket.

”Prevas overbeviste os gennem tilbudsrunderne, at de både forstår vore behov, og at Infor EAM har den rette funktionalitet for at møde disse. I tillæg har de en række gode referencer inden for vand- og afløbsbranchen, og vi ser frem til at udnytte dette til gensidig erfaringsudveksling”.
Infor EAM udvikles af Infor Global Solutions og indgår i en portefølje af verdensledende løsninger for industrimarkedet. Systemet er et af verdens mest udbredte service- og vedligeholdelsessystemer med over 15 000 kunder inden for offentlig og privat sektor og leveres i Norden af Prevas, som er en Gold Partner for Infor på EAM.

”Isola er et godt eksempel på en kunde som har forstået hvor stor effekt man kan opnå ved at indføre et moderne vedligeholdelsessystem”, fortæller Einar Alexander Andersen, Salgschef i Prevas. ”De forstår at dette også handler om at motivere og engagere organisationen internt sådan at vedligeholdelsessystemet ikke bare bliver endnu et system, men faktisk et værktøj til at skabe resultater og forbedring. Vi glæder os til et spændende forløb med dem i årene som kommer”.

For mere information og opfølging

Einar Alexander Andersen, Sales Manager, Prevas AS
E-post: einar.alexander.andersen@prevas.no, Mobil: +47 41 53 73 13

Morten Langbo, Sales Executive, Prevas
E-mail: morten.langbo@prevas.no , Mobil: +47 92 26 72 80

Prevas pressrelease 09-24-2015PDF.

Kontakt

Søren W. Mathiasen

Søren W. Mathiasen

Vice President Sales & Marketing

Tel

+45 20 99 76 01

Prevas

Med spidskompetencer indenfor teknisk produktudvikling, indlejrede systemer og industriel IT & automation, bidrager Prevas med innovative løsninger og services som skaber vækst.

info@prevas.dk

Kundeservice

Certificeret

ISO 9001:2015

Generelle spørgsmål
info@prevas.com

Spørgsmål i forbindelse med persondataforordningen
integrity@prevas.se
Privacy Policy

Produkt log ind