sv  no  en  

Industriel Linux skal have høj kvalitet

Kravene til kvalitet og test af Linux systemer til industriel brug er stigende og det kræver fokus at efterkomme dem.

Linux er blevet hverdag i embeddede industrielle produkter og mange udvikler deres applikationer i Linux til brug i en række forskellige produkter. Sammen med en øget udviklingshastighed, på et stadig mere kompliceret operativsystem, opstår der derfor en forventning om højere kvalitet og dermed forventning om et højere testniveau.

”Prevas har siden 2007 arbejdet målrettet på skræddersyede Linux systemer til industrielt brug og har gennem dette set og lært mange af de krav industrien stiller til stabilitet og test af Linux systemer” udtaler Mads Doré Hansen, Product Manager, Prevas A/S. Med baggrund i denne erfaring udvikler Prevas skræddersyede og gennemtestede Linux systemer, så den høje kvalitet er sikret og dokumenteret.

Prevas Industrial Linux er en basispakke, som tager højde for de krav, der går igen hos nærmest alle Industrielle Linux interessenter. Et effektivt rodfilsystem med det der er nødvendigt for effektiv applikationsafvikling, mulighed for sikker fjern-opdatering af operativsystem og applikation samt udviklingskit til både Linux og Windows. Herudover inkluderer løsningen kerne og bootloader til den specifikke hardware, som man ønsker en Industriel Linux til. Basispakken leveres med en omfattende testrapport, indeholdende et overblik over de afviklede test, således at rapporten kan medgå til kvalitetssikring af produktudviklingen.

Med små ændringer og tilføjelse af hardwarespecifikke kernedrivere til Prevas Industrial Linux, opnås et fuldt skræddersyet industrielt Linux system. ”Resultatet er dermed et stabilt og gennemtestet Linux system, som er med til at sikre et produkt af høj industriel kvalitet” udtaler Mads Doré Hansen, Product Manager, Prevas A/S

Prevas Industrial Linux leveres med enten OE-lite Linux (http://www.oe-lite.org) eller Yocto Project (https://www.yoctoproject.org) som integrationstools, så langtidsvedligehold og videreudvikling kan foretages med lavest mulige omkostninger.

For mere information og opfølgning

Søren W. Mathiasen, Vice President Sales & Marketing, Prevas A/S
E-mail: soren.mathiasen@prevas.dk, Mobil: +45 2099 7601

Mads Doré Hansen, Product Manager, Prevas A/S
E-mail: mads.dorehansen@prevas.dk, Mobil: +45 4019 6566

Produkt log ind
Prevas

Med spidskompetence inden
for indlejrede systemer og
industriel IT bidrager Prevas
med innovative løsninger,
der skaber vækst

info@prevas.dk

Kundeservice