sv  no  en  

Prevas fortsætter væksten indenfor vedligehold

Implementerer nu Infor EAM for Sipano Norge AS.

Sipano Norge AS er en ledende leverandør af proces- og automatiseringssystemer til industrielle vaskerier i Norge. Selskabet er importør og eneforhandler for verdens største producent af maskiner til industrielle vaskerier, JENSEN Group. Sipanos målsætning er at tilbyde vaskeribranchen den ypperste teknologi indenfor industrivask og projektering af komplette virksomheder inkl. servicesystemer for nye og eksisterende maskiner. Læs mere om Sipano på www.sipano.no.

Nu tager man yderligere et skridt for at møde denne målsætning og implementerer Infor EAM fra Prevas som deres service og vedligeholdelsessystem. Systemet vil blive driftet på Prevas hosting center og implementeres i første omgang for brug mod en af kunderne som også vil få adgang til systemet for at følge op på deres udstyr. Systemet vil fremadrettet styrke Sipanos tilbud til alle kunder.

”Vi ser hele tiden efter måder hvorpå vi kan styrke vores tilbud til kunderne og tilbyde dem merværdi som en del af vores leverancer” siger Frank Aune, Teknisk Chef i Sipano. ”Implementeringen af Infor EAM giver os et sted til opfølgning af service og vedligehold på det udsyr, vi har ansvaret for hos kunderne, og med en ren internetløsning, kan vi også tilbyde dem adgang til løsningen for egen opfølgning, således at de kan finde al information og dokumentation på et sted. Dette skaber tryghed for kunderne og giver os værdifuld information til opfølgning på omkostninger og forbedringer, og vi ser frem til at godt samarbejde med Prevas.”

Prevas er, efter opkøbet af Psiam sidste år, den nordiske partner for Infor EAM – et af verdens mest udbredte service- og vedligeholdelsessystemer med over 15.000 kunder verden over. Systemet er baseret på ledende web-teknologi og med grafiske virksomhedsindikatorer (KPI) og personlige indbakker får man hurtigt og enkelt overblik over egne opgaver og deres status, samtidig med at systemet gennem aktivt brug og analyser giver kunderne bedre beslutningsgrundlag.

”Infor EAM er allerede udbredt som vedligeholdssystem i Norden, men Sipano er en af flere kunder, som også ser på værdien af at benytte løsningen som et servicesystem” fortæller Einar Alexander Andersen, Salgschef i Prevas. ”Ved at lægge kundernes udstyr ind med tilhørende rutiner, procedurer og dukomantation, giver de merværdi til deres kunder, samtidig med at de forbedrer deres evner til at følge op og dokumenterer serviceopgaver, noget som skaber en win-win situation. Vi glæder os over at få lov til at være med til Sipanos videre vækst og vil arbejde aktivt med Sipano for at bidrage til dette.”

Implementeringen af Infor EAM er i fuld gang og løsningen sættes i drift allerede føre sommerferien.

For mere information og opfølgning

Einar Alexander Andersen, Sales Manager EAM, Prevas AS E-post: einar.alexander.andersen@prevas.no, Mobil: +47 41 53 73 13

Tord Svanqvist, Center of Excellence EAM Prevas AB
E-mail: tord.svanqvist@prevas.se, Mobil: +46 733-75 70 68

Produkt log ind
Prevas

Med spidskompetence inden
for indlejrede systemer og
industriel IT bidrager Prevas
med innovative løsninger,
der skaber vækst

info@prevas.dk

Kundeservice