sv  no  en  

Prevas kåret til årets regionale partner for Infor

- for fremragende resultater og antal nye kunder i 2013

Infor er en global leverandør av forretningsløsninger for selskaber verden over med over 70 000 kunder inden for forskellige brancher. Udmærkelsen som årets regionale partner for EMEA i Norden for regnskabsåret 2013 er et resultat af de gode resultater Prevas har opnået med vedligeholdssystemet Infor EAM i Norden og blev præsenteret under Infor’s årlige EMEA Partnerkonference som blev afholdt på Meliá Barcelona Sarrià i Barcelona 11. – 12. marts i år.

Partnerkonferencen samler årlig Infor’s mange partnere rundt om i Europa og giver partnernetværket en mulighed for at mødes og udveksle erfaringer med hinanden og med Infor’s ledelse både i Europa og USA. Dette er også et vigtigt forum til at præsentere og diskutere Infor’s sidste nyheder og løsninger som Infor 10x, Infor Ming.leTM og Infor ION.

Prisen til Prevas blev overrakt af Jeff Abbot, Senior Vice President Global Alliances & Channels i Infor, som udtalte: ”Vi er meget tilfredse med måden Psiam, nu Prevas har leveret på gennem vores samarbejde i 17 år. Vi sætter stor pris på den dybe ekspertise, de har inden for deres fagområde, både når det gælder salg, konsulenttjenester og support, og denne sidste pris er et bevis både på deres kompetence og målrettede arbejde over lang tid.”

Prevas opkøbte Infor’s Channel Partner for EAM i Norden (Psiam) for lidt over et år siden og har det sidste år fortsat væksten med en række nye projekter som styrker deres rolle som et af de ledende industrielle IT selskaber i Norden.

Einar Alexander Andersen – Salgschef i Prevas, kommenterede følgende da han modtog prisen. ”Det er dejligt at se at vores hårde arbejde bliver anerkendt med en sådan pris. Flere af vores nye kunder kommer som en direkte følge af gode referencer, noget som genspejler kvaliteten i vores leveranser og målsætningen om at udvikle langsigtet samarbejde med vores kunder”.

Løsningen som har skabt grundlaget for denne pris – Infor EAM - er et af verdens mest udbredte vedligeholdelsessystemer og benyttes af over 15 000 kunder verden over. Gennem indbokse og KPIer giver systemet kunderne fuldt overblik over vedligehold, varsler på forhånd om ting som skal gennemføres for bedre planlægning, varsler om afvigelser og ting som ikke er gennemført iht. plan og gir kunderne mulighed for stadig forbedring.

Systemet regnes som et af de mest fleksible, brugervenlige og funktionsrige vedligeholdelsessystemer i verden og er valgt af en række kunder i Norge, Sverige og Danmark i løbet af de senere år.

For mere information og opfølgning

Einar Alexander Andersen, Sales EAM, Prevas AS
E-mail: einar.alexander.andersen@prevas.no, Mobil: +47 41 53 73 13

Tord Svanqvist, Center of Excellence EAM Prevas AB
E-mail: tord.svanqvist@prevas.se, Mobil: +46 733-75 70 68

Produkt log ind
Prevas

Med spidskompetence inden
for indlejrede systemer og
industriel IT bidrager Prevas
med innovative løsninger,
der skaber vækst

info@prevas.dk

Kundeservice