sv  no  en  

dk en sv no
Point of sale-løsninger

Positionering og navigation

Optronik, visionssystemer og billedbehandling

For at opnå en kvalitetssikret styring af maskiner og enheder er det ofte nødvendigt at indhente information om deres position. Man har længe anvendt GPS, men det har sine begrænsninger og kan kun anvendes udendørs. Bevægelsesovervågning er også en meget vigtig parameter, når det gælder maskiner og styresystemer.

Sammen med GPS-teknik er inertinavigation, bestiknavigation, seismisk teknik og sonarteknik områder, som Prevas har stor viden om. Avanceret signalbehandling, algoritmer og filterteknik samt overvågning af den meget hurtige udvikling inden for sensorer som eksempelvis gyroskoper og accelerationsmålere er med til at garantere projektets succes.

Vi har leveret mange løsninger med den allernyeste teknik, som er beregnet til brug i nye, innovative produkter og applikationer. Prevas har eksempelvis fremstillet sonarsystemer med ultralyd, systemer til laserscanning, forhindringsregistrering og navigation i robotstøvsugere, automatiske identifikationssystemer (GP&C-systemer til marine applikationer), systemer til positionsstyring af industriværktøjer, ydelsessensorer til spjæld i motorcykler og racerbiler, positioneringssystemer til mineudstyr, positionerings- og navigationssystemer til militære køretøjer m.m.

Eksempler på kunder inden for positionering og navigation:

ABB, Atlas Copco, Electrolux, SSC, C2-SAT og Öhlins Racing.

Kontakt

Søren W. Mathiasen

Søren W. Mathiasen

Vice President Sales & Marketing

Tel

+45 20 99 76 01

Maria Månsson

Maria Månsson

Director, innovation and research

Tel

+46 8 644 36 07

Magnus Edman

Business Unit Manager

Tel

+46 586 22 23 38

Prevas

Med spidskompetencer indenfor teknisk produktudvikling, indlejrede systemer og industriel IT & automation, bidrager Prevas med innovative løsninger og services som skaber vækst.

info@prevas.dk

Kundeservice

Certificeret

ISO 9001:2015

Generelle spørgsmål
info@prevas.com

Spørgsmål i forbindelse med persondataforordningen
integrity@prevas.se
Privacy Policy

Produkt log ind