sv  no  en  

dk en sv no
PLC, HMI, SCADA Prevas

PLC, HMI, SCADA

Prevas beskæftiger sig med planlægning, udformning og implementering af automatiseringssystemer inden for mange brancher og anvendelsesområder. Vi er i stand til at tage det fulde ansvar for sådanne projekter, helt indtil den endelige overdragelse. Vi kan også påtage os mange forskellige roller, afhængig af hvordan I ønsker at gennemføre automatiseringsprojektet. Vi kan eksempelvis hjælpe med udarbejdelse af kravspecifikationen.

Vores eksperter inden for PLC, HMI og SCADA arbejder med mange forskellige varemærker på markedet, herunder Wonderware, Siemens, ABB, Rockwell, Mitsubishi, Citect og mange andre. Vi dækker hele anvendelsesområdet fra ordrespecifik fremstilling til batchfremstilling og kontinuerlig fremstilling. Vi har også ekspertviden om systemvalidering, eksempelvis Code of Federal Regulations (CFR 21 part 11).  

Kontakt

For mere information

Prevas

Med spidskompetencer indenfor teknisk produktudvikling, indlejrede systemer og industriel IT & automation, bidrager Prevas med innovative løsninger og services som skaber vækst.

info@prevas.dk

Kundeservice

Certificeret

ISO 9001:2015

Generelle spørgsmål
info@prevas.com

Spørgsmål i forbindelse med persondataforordningen
integrity@prevas.se
Privacy Policy

Produkt log ind