sv  no  en  

National Instruments har udvalgt Prevas til prioriteret samarbejdspartner i Skandinavien

Prevas er som den eneste virksomhed i Skandinavien blevet udvalgt til prioriteret samarbejdspartner, Platinum Partner, af National Instruments (NI). 

NI´s prioriterede samarbejdspartnere benytter deres ekspertise og indgående kendskab til NI´s produkter til at udvikle kundespecifikke, tekniske løsninger. Kunderne tilhører en række forskellige brancher, som f.eks. telekom, forsvar, bilindustri og produktionsindustri. Sammen kan NI og Prevas tilbyde kunderne nøglefærdige løsninger af høj kvalitet baseret på grafisk systemdesign.  
  
"Prevas har i over 15 år med stor succes udviklet løsninger baseret på National Instruments teknik. NI´s aktiviteter i Europa vokser fortsat, og vi ser frem til et fortsat tæt samarbejde med Prevas med det formål at tilgodese ønsker fra vores fælles kunder", siger Francis Griffiths vice president for det europæiske marked inden for NI.
 
Prevas er en af 17 virksomheder i verden, som indgår i NI´s Platinum Partners og har været medlem af programmet Alliance Partner siden midten af 90´erne.
 
"Det er med stor stolthed, at vi i dag kan kalde os National Instruments´ Platinum Partner. Det har åbnet nye muligheder, og vi kan nu i endnu større udstrækning levere omfattende løsninger til kunder over hele verden", siger Mats Lundberg, direktør i Prevas AB.
 
Kundernes behov for at udvikle nye konkurrencedygtige produkter med et stort indhold af elektronik og software øges og spreder sig til stadig flere brancher. Prevas er i dag Nordens førende leverandør i forbindelse med udviklingen af intelligente produkter, hvor virksomheden kan være med i hele produktlivscyklusen, fra idé til support og vedligeholdelse. Prevas tilbyder samtidig halvfærdige platforme og moduler med tilhørende enhed til hurtig tilpasning til kundernes behov.
 

Om Prevas

Prevas blev grundlagt i 1985 og er i dag Nordens førende inden for integrerede systemer og industriel IT. Vi er hovedleverandør og innovativ udviklingspartner til førende virksomheder inden for brancher som life science, telekom, bilindustri, forsvar, energi samt værkstedsindustri. Kernen i Prevas er udvikling af intelligens i produkter og industrisystemer til verdens førende virksomheder. Innovation, kvalitetssikring og leveringssikkerhed er kendetegnende for Prevas´ løsninger. Vores nordiske designhus består af godt 550 medarbejdere, og vi har kontor i Sverige, Danmark og Norge. Prevas har været børsnoteret siden 1998, NASDAQ OMX Nordiska Börs Stockholm.
 

Om National Instruments

National Instruments er teknikpioner og førende inden for virtuel instrumentering — noget som har ændret måden for måling og automatisering inden for teknik og videnskab. NI tilbyder færdig software, f.eks. NI LabVIEW, og omkostningseffektiv modulopbygget hardware, der sælges til en bred kundebase bestående af mere end 25.000 forskellige virksomheder i hele verden. NI´s hovedsæde ligger i Austin, Texas. Virksomheden har mere end 4.800 medarbejdere med aktiviteter i godt 40 lande. For flere oplysninger se www.ni.com.

Om National Instruments Alliance Partner Program

National Instruments´ Alliance Partner Program omfatter forretningsforbindelser mellem National Instruments og mere end 600 konsulenter, systemintegratorer og udviklere verden over. I programmet kombineres National Instruments mange forskellige måle- og automatiseringsprodukter med de forskellige branchekompetencer, der findes hos konsulenter og systemintegratorer. Alliance Partnere uddanner kunder, anbefaler produkter, hjælper kunderne til kortere udviklingstider, leverer nøglefærdige systemer og udvikler markedsspecifikke tillægspakker, der baserer på National Instruments´ software og hardware. Alliance Partner Program består af tre niveauer: Associate, Certified og Select. For flere oplysninger om Alliance Partner-programmet se www.ni.com/alliance.

Vil du vide mere?

Kontakt os.

Produkt log ind
Prevas

Med spidskompetence inden
for indlejrede systemer og
industriel IT bidrager Prevas
med innovative løsninger,
der skaber vækst

info@prevas.dk

Kundeservice