sv  no  en  

dk en sv no
PIMS Process Information Management Systems  Prevas

PIMS, Process Information Management Systems

PIMS er softwareløsninger, der indsamler data fra fremstillingsprocesserne i realtid og gemmer dem i en database. Ved at generere omfattende rapporter baseret på de indsamlede data kan beslutningstagerne få tydelige oplysninger i realtid om, hvordan processerne kører.

Prevas' PIMS-løsninger gør virksomheden i stand til at visualisere og analysere processernes ydeevne ved hjælp af en række effektive værktøjer til dataanalyse, rapportering og overvågning. Analyseværktøjerne omfatter alt lige fra traditionelle tendensfremvisere til effektive matematiske analyser, f.eks. Fourier-transformation.

Prevas har på verdensplan leveret omkring 600 PIMS-løsninger til kunder i energiproduktionssektoren og procesindustrien. Vi har en portefølje af PIMS-produkter, som både er udviklet af os selv og af vores teknologipartnere.

Prevas' EMI-løsninger gør kunden i stand til at indsamle og visualisere data på et højere niveau, mens PIMS-løsningerne fokuserer mere på data i realtid. Ved at kombinere Prevas' PIMS og EMI får kunden et komplet system til indsamling og rapportering af data, som dækker hele spektret – lige fra procesdata i realtid til produktions- og forretningsmæssige nøgletal.

Kontakt

For mere information

Prevas

Med spidskompetencer indenfor teknisk produktudvikling, indlejrede systemer og industriel IT & automation, bidrager Prevas med innovative løsninger og services som skaber vækst.

info@prevas.dk

Kundeservice

Certificeret

ISO 9001:2015

Generelle spørgsmål
info@prevas.com

Spørgsmål i forbindelse med persondataforordningen
integrity@prevas.se
Privacy Policy

Produkt log ind