language arrow_drop_down
SE NO EN
share

PIMS, Process Information Management Systems

PIMS er softwareløsninger, der indsamler data fra fremstillingsprocesserne i realtid og gemmer dem i en database. Ved at generere omfattende rapporter baseret på de indsamlede data kan beslutningstagerne få tydelige oplysninger i realtid om, hvordan processerne kører.

Prevas' PIMS-løsninger gør virksomheden i stand til at visualisere og analysere processernes ydeevne ved hjælp af en række effektive værktøjer til dataanalyse, rapportering og overvågning. Analyseværktøjerne omfatter alt lige fra traditionelle tendensfremvisere til effektive matematiske analyser, f.eks. Fourier-transformation.

Prevas har på verdensplan leveret omkring 600 PIMS-løsninger til kunder i energiproduktionssektoren og procesindustrien. Vi har en portefølje af PIMS-produkter, som både er udviklet af os selv og af vores teknologipartnere.

Prevas' EMI-løsninger gør kunden i stand til at indsamle og visualisere data på et højere niveau, mens PIMS-løsningerne fokuserer mere på data i realtid. Ved at kombinere Prevas' PIMS og EMI får kunden et komplet system til indsamling og rapportering af data, som dækker hele spektret – lige fra procesdata i realtid til produktions- og forretningsmæssige nøgletal.

Kontakt os

Søren W. Mathiasen

Vice President Sales & Marketing

Tel +45 20 99 76 01

E-post

Kontakt os i dag, hvis du vil vide mere om, hvilke løsninger vi kan tilbyde din virksomhed.

Book et møde med os!

Vi vil gerne møde dig!
Referencer

 • Thin Film Electronics

  Boost af EAS-kapacitorers produktionsmængder

 • Göteborgs Spårvägar

  Göteborgs Spårvägar digitaliserer vedligeholdsarbejdet

 • Carlsberg

  Ramlösa tager højde for øget produktion

 • GKN Driveline

  Kollaborativ robot i serieproduktion

Hvad er din tekniske udfordring?

Kontakt os

Følg os på de sociale medier

Deltag i samtalen