sv  no  en  

dk en sv no

FiltEr:

Mikon PIMS, Norske Skog reference
Mikon PIMS, Norske Skog reference

Mikon PIMS – Process Information Management System

Kunde:

Norske Skog

Norske Skog er en verdensledende producent af avispapir og har 18 papirmøller i hele verden.

Opgave: Production Information Management Systems, PIMS. 

Sammendrag
Til at starte med blev Prevas' produkt Mikon PIMS kun anvendt til kvalitetsovervågning af papirmaskiner. Nu fungerer produktet som et centralt informationslager, der integrerer kvalitetsovervågning og laboratoriesystemer.

Løsning
Prevas' produkt Mikon PIMS overvåger kvalitetsdata gennem hele værdikæden, fra indkommende råmaterialer til det leverede slutprodukt. Mikon PIMS er designet til at understøtte driften med data om kvaliteten og kører døgnet rundt.

Fordele
Mikon PIMS gør, at flere personer i forskellige dele af organisationen, f.eks. laboratoriepersonale, kundeservicepersonale og maskinoperatører, kan modtage vigtige oplysninger.

"Mikon PIMS kan konfigureres, både på server- og klientniveau. Dette har gjort, at vi har kunnet skabe tilpassede arbejdsflader til personer i forskellige afdelinger, så de ansatte får informationer alt efter behov", siger Johnny Larsen, IT-chef hos Norske Skog.

Ønsker du at få mere at vide om dette projekt eller finde ud af, hvad Prevas kan gøre for dig, skal du kontakte:

KONTAKT OS

Prevas

Med spidskompetencer indenfor teknisk produktudvikling, indlejrede systemer og industriel IT & automation, bidrager Prevas med innovative løsninger og services som skaber vækst.

info@prevas.dk

Kundeservice

Certificeret

ISO 9001:2015

Generelle spørgsmål
info@prevas.com

Spørgsmål i forbindelse med persondataforordningen
integrity@prevas.se
Privacy Policy

Produkt log ind