sv  no  en  

dk en sv no
Specialister inden for industriel Linux

Prevas Industrial Linux – nu på Yocto

Prevas Center of Excellence Industrial Linux i Aarhus har flyttet Prevas Industrial Linux over på Yocto.

Prevas har i mangle år arbejdet med Yocto, men først med nogle tekniske ændringer der tilkom i januar i år er Yocto blevet modent til at danne grundlag for Prevas Industrial Linux (PIL). Siden skiftet over på Yocto er det gået stærkt og inden året er omme forventer Prevas Center of Excellence Industrial Linux at have leveret et to cifret antal Yocto baserede Industrielle Linux’er bare i indeværende år.

Som en naturlig udvikling sideløbende med PIL on Yocto er teamet i Århus dybt involveret i sikring af vores kunders eksisterende Linux’er i forhold til cyber security og integration af Linux løsninger i IoT og Industri 4.0 værdikæderne hos en række virksomheder i både Danmark og udlandet.

Prevas Industrial Linux (PIL) er et Linux koncept målrettet udviklingen af kundespecifikke Linux-systemer på kundernes hardware med høje krav til kvalitet, testniveau og levetid for operativsystemet.

Yocto or Debian for Embedded SystemsPDF

Kontakt

Mads Dore Hansen

Mads Doré Hansen

Product Manager

Tel

+45 40 19 65 66

Søren W. Mathiasen

Søren W. Mathiasen

Vice President Sales & Marketing

Tel

+45 20 99 76 01

Prevas

Med spidskompetencer indenfor teknisk produktudvikling, indlejrede systemer og industriel IT & automation, bidrager Prevas med innovative løsninger og services som skaber vækst.

info@prevas.dk

Kundeservice

Certificeret

ISO 9001:2015

Generelle spørgsmål
info@prevas.com

Spørgsmål i forbindelse med persondataforordningen
integrity@prevas.se
Privacy Policy

Produkt log ind