sv  no  en  

dk en sv no

Prevas skruer markant op for det tekniske blus

NYHED

2017-08-28

Peter Aagaard Kristensen, Prevas’ nyudnævnte Vice President Technology, ser frem til at bidrage til den tekniske udvikling med nye innovative ideer og tekniske løsninger i verdensklasse.

Prevas har i de seneste år oplevet stor efterspørgsel på produktudviklingsprojekter og specialistkompetencer. Den store interesse fra vores kunder har givet mulighed for at ansætte flere ingeniører, deriblandt nogle af branchens stærkeste specialister indenfor embeddede systemer. Vi har også udvidet kompetenceporteføljen med bl.a. en stadig hurtigt voksende mekanikafdeling og et ekspertcenter inden for industrielle linux-systemer. Aarhusafdelingen flyttede derfor også i nye og større lokaler sidste vinter.

Prevas styrke har altid været, at vi har kunnet tilbyde vores kunder state-of-the-art teknisk udvikling, der har taget vores kunders produkter til ’the next level’ og bidraget til deres forretningsvækst. Det vil forsat være vores fokus, men vi skruer nu endnu mere op for blusset.

”Vores vision er, at vi vil blive endnu bedre til at arbejde inden for zonen mellem teknisk udvikling, brugerforståelse og forretningsstrategi. Denne vision kræver mere af vores organisation og vi har set behovet for en stærk brancheprofil til at koordinere de tekniske aktiviteter, lede vores stærke specialister, fungere som teknisk opfinder på vores mange projekter og ikke mindst bidrage med gode ideer og kompetent teknisk viden. Vi har derfor valgt at udnævne Peter Aagaard Kristensen, til Vice President Technology”, siger Henrik Møller, Administrerende Direktør i Prevas A/S.

Peter Aagaard Kristensen har helt fra begyndelsen vist sit store potentiale i Prevas-koncernen. Han startede som nyuddannet M.Sc.EE. i 2005 i I/O Technologies, der senere blev købt af Prevas, og er med rekordfart strøjet til tops i organisationen.

Peter har været involveret i mere end 60 af Prevas’ projekter. Først som udvikler og siden som Engineering Manager. Nu ser han frem til at styrke den tekniske ledelse i Prevas A/S som Vice President Technology.

”Prevas har altid været en dybt teknisk funderet virksomhed, på forkanten af elektronik- og softwareudviklingen i Danmark. Jeg glæder mig til fortsætte og videreudvikle den strategi, samt sprede det gode budskab om nutidens muligheder inden for digitalisering, Internet of Things og industri 4.0.”, siger Peter Aagaard Kristensen.

FOR MERE INFORMATION

Prevas A/S

Henrik Møller

Henrik Møller

President Prevas A/S

Tel

+45 29 49 92 02

Søren W. Mathiasen

Søren W. Mathiasen

Vice President Sales & Marketing

Tel

+45 20 99 76 01

Peter Aagaard Kristensen

Peter Aagaard Kristensen

Vice President Technology

Tel

+45 51 54 33 66

Prevas

Med spidskompetencer indenfor teknisk produktudvikling, indlejrede systemer og industriel IT & automation, bidrager Prevas med innovative løsninger og services som skaber vækst.

info@prevas.dk

Kundeservice

Certificeret

ISO 9001:2015

Generelle spørgsmål
info@prevas.com

Spørgsmål i forbindelse med persondataforordningen
integrity@prevas.se
Privacy Policy

Produkt log ind