sv  no  en  

Prevas er hovedsponsor på RTECC og Elektronik-08

Prevas er i år henholdsvis Diamond-sponsor på RTECC (Real-Time & Embedded Computing Conference) 27. maj 2008 i København, og Guldpartner på Elektronik-08 messen i Odense 16. - 18. september 2008. Dette fastslår Prevas position som det største udviklingshus i Danmark inden for embedded udvikling.

 

Prevas går ind i messesponsorater  

Elektronikmesser som RTECC og Elektronik-08 er oplagte muligheder for aktuelle og potentielle købere af elektronisk udvikling. Her kan man som kunde spotte de nyeste trends, høre seminarer om de seneste teknologier og anvendelser af elektronik. Samtidigt kan man pleje sit netværk, møde andre beslutningstagere og på denne måde følge med i udviklingen.

Prevas ønsker med sine sponsorater at eksponere firmaets store bredde inden for udvikling af indlejret elektronik. Kernekompetencerne dækker alle aktive teknologier inden for elektronikudvikling og software, såsom ARM, Linux, Windows CE (hvor Prevas er partner på Gold-level member niveau - som den eneste virksomhed i Norden), DSP, FPGA, VHDL, HMI og hardware udvikling.
 
- Vi har i Prevas det seneste år oplevet en kraftig vækst, med næsten en fordobling af medarbejderstaben. Prevas´ navn er efterhånden slået fast på det danske marked, firmaet er i Danmark vokset til næsten 100 medarbejdere, og sammenlagt på Nordisk plan er vi 575 medarbejdere. Derfor har det været et naturligt ønske at placere sig på en fremtrædende position i forbindelse med de to største danske elektronik-begivenheder i 2008, siger Michael Carl , administrerende direktør i Prevas A/S, der fortsætter:

- Når jeg ser ud i det danske marked for 2008, ser jeg masser af muligheder. Det bobler stadig af initiativ og virkelyst i de danske udviklingsafdelinger, og der er samtidig en større og større åbenhed overfor at inddrage konsulenthuse som Prevas. Dette skyldes at den indlejrede elektronik breder sig til stadig flere brancher, også brancher som ikke før har anvendt elektronik i deres produkter. Her spiller messer som RTECC og Elektronik-08 en stor rolle som kontaktformidler for Prevas.

Unikt udviklingskoncept  

Et andet ønske med sponsoraterne er muligheden for at eksponere Prevas A/S unikke udviklingskoncept, der baserer sig på en række veldokumenterede teknologiplatforme, baseret på microprocessorer og FPGA kredse. Disse, kombineret med en række standard IP cores, gør det muligt at reducere udviklingstiden for projekter drastisk. Dermed opnås et langt større fokus på det unikke i kundens produkt, samtidig med at faktorer som time-to-market og stabilitet i de færdige produkter forstærkes væsentligt.

Prevas tilbyder udover in-house elektronikudvikling også on-site specialister, der indgår i kundernes udviklingsprojekter. På dette område er der efterhånden udviklet flerårige samarbejder med en række af de største danske high-tech virksomheder, som Oticon, Danfoss, Grundfos Vestas m.fl.
 

                                                      

Om Prevas A/S

Prevas er en kvalitetsbevidst IT-virksomhed, der tilbyder udvikling af produkter og industrisystemer i teknologiernes frontlinje. Kendetegnet for Prevas´ løsninger er innovation, kvalitetssikring og leveringssikkerhed. Prevas-koncernen er noteret på Stockholmsbørsen og har 575 medarbejdere.

Kontakt Prevas A/S for mere information:

Produkt log ind
Prevas

Med spidskompetence inden
for indlejrede systemer og
industriel IT bidrager Prevas
med innovative løsninger,
der skaber vækst

info@prevas.dk

Kundeservice