sv  no  en  

dk en sv no
Embedded computer solutions Prevas

OE-lite Linux

Stabilt og effektivt indbygget Linux

Mange softwareprogrammer er i dag tilgængelige i form af software med fri og åben kildekode (FOSS – Free and Open Source Software). Prevas har derfor udviklet et integrationsværktøj til Linux-platforme, som gør det nemmere at udvikle Linux-software til sin egen hardware. Resultatet er en hurtig og effektiv udvikling af indlejrede Linux-systemer.

Formålet med OE-lite Linux er at gøre det nemmere at integrere nye Linux-platforme og minimere et for stort tidsforbrug og den usikkerhed, der opstår, når man skal integrere løsninger på ny hardware.

Med OE-lite Linux er det muligt at foretage langsigtet vedligeholdes af en skræddersyet, indbygget Linux-platform. Dette sikrer et konstant flow af sikkerhedsopdateringer og forbedring af de anvendte softwaremoduler og drivere i hele platformens levetid.

Embedded computer solutions Prevas

Fordele

  • Med en udviklingsklar platform kan kunderne hurtigt og nemt implementere enheder. Fordelen for udviklerne er mindre omkostninger og produktudviklingstid.
  • En gennemtestet og valideret Linux-platform, som giver kunden mulighed for at bruge sine ressourcer på værdiskabende produktudvikling.
  • Et skræddersyet Software Developer Kit (SDK) til udvikling af applikationer på Linux- og Windows-baserede platforme.
  • Al software leveres til kunden med kildekode.
  • Kundeoptimeret bootloader.
  • Kundespecifikt minimalt Linux-filsystem.
  • Optimeret Linux-kerne.
  • Energieffektivitet gennem styret strømforbrug.

Nærmere oplysninger:

Gå ind på http://oe-lite.org eller kontakt os.

Kontakt

For mere information

Prevas

Med spidskompetencer indenfor teknisk produktudvikling, indlejrede systemer og industriel IT & automation, bidrager Prevas med innovative løsninger og services som skaber vækst.

info@prevas.dk

Kundeservice

Certificeret

ISO 9001:2015

Generelle spørgsmål
info@prevas.com

Spørgsmål i forbindelse med persondataforordningen
integrity@prevas.se
Privacy Policy

Produkt log ind