sv  no  en  

dk en sv no
OE-lite Linux – Langsigtet vedligeholdelse

OE-lite Linux – Langsigtet vedligeholdelse

Et økonomisk og teknisk fornuftigt valg

For at gøre det nemmere at vedligeholde og sætte en fast pris for vedligeholdelsen af en platform har Prevas standardiseret vedligeholdelses- og testprocesserne baseret på alle de platforme, som Prevas håndterer.

Dette muliggør en langsigtet vedligeholdelse af kundetilpassede, indbyggede Linux-platforme til en fast pris, hvilket bl.a. giver følgende fordele:

  • En fuldstændigt opdatering af softwareplatformen hver sjette eller tolvte måned for produkter med 1-25 års levetid
  • Gennemtestede leverancer
  • Fejlretning
  • Backend-softwareudviklersupport

Langsigtet vedligeholdelse af en softwareplatform giver en række fordele, som en låst platform ikke kan tilbyde, herunder:

  • Opdaterede sikkerhedsfunktioner
  • Lavere omkostninger gennem tilføjelse af nye funktioner
  • Færre omkostninger til fejlretning
  • Bedre kildekodekvalitet

For de fleste kunder, som vælger selv at vedligeholde en indlejret Linux-BSP-løsning, bliver resultatet dyrt og ofte problematisk, eftersom det tager tid at følge med i Linux-miljøet og teste alle nye versioner af kildekoden. Personale med viden om indlejrede Linux-platforme kan også forlade virksomheden, og så skal virksomheden betale for uddannelse og oplæring af nye medarbejdere i virksomhedens Linux-BSP-systemer.

I forbindelse med produkter, der har en lang levetid på mere end et par år, er Prevas' vedligeholdelse af OE-lite Linux på lang sigt et økonomisk og teknisk fornuftigt valg.

Yderligere oplysninger Du kan få flere oplysninger på http://oe-lite.org eller kontakte os. Dokumenter om OE-lite OE-lite Linux – Typical Project Flow OE-lite Linux – Quick Start OE-lite Linux – Development OE-lite Linux – Maintenance OE-lite Linux – Platform Builder OE-lite Linux – Technical Quick Start

Nærmere oplysninger:

Gå ind på http://oe-lite.org eller kontakt os.

Kontakt

For mere information

Prevas

Med spidskompetencer indenfor teknisk produktudvikling, indlejrede systemer og industriel IT & automation, bidrager Prevas med innovative løsninger og services som skaber vækst.

info@prevas.dk

Kundeservice

Certificeret

ISO 9001:2015

Generelle spørgsmål
info@prevas.com

Spørgsmål i forbindelse med persondataforordningen
integrity@prevas.se
Privacy Policy

Produkt log ind