sv  no  en  

dk en sv no

Prevas har underskrevet aftale med globalt Life Science firma

Life Science industrien søger konstant efter mere effektive metoder til at supportere vores ønske om at leve længere. Innovative løsninger efterspørges, ligesom anvendelighed, mobilitet, store systemløsninger og fremtidig kompatibilitet bliver stadigt vigtigere.

Prevas er blevet valgt som udviklingspartner til et nyt, spændende produkt på Life Science området. Prevas har derfor underskrevet en aftale om udvikling af et nyt state-of–the-art produkt for et globalt medtech firma. Aftalen indeholder udvikling af elektronik (hardware, software og projektledelse) for det nye produkt.

Prevas er et ISO13485 certificeret udviklingshus, hvor løsninger baseret på kundernes højteknologiske og krævende regulatoriske krav, har gjort Prevas til en af Life Science industriens fortrukne udviklingspartnere.

”Denne kontrakt har betydelig værdi for Prevas og ved brugen af nye innovative teknologier, vil vores kunde ende med et nyt produkt, der vil booste deres markedsposition og sætte nye standarder på markedet for medico-produkter” siger Henrik Møller, Direktør for Prevas A/S i Danmark.

”Vi er meget stolte af at være blevet udvalgt som udviklingspartner til dette projekt. Dette viser igen, at Prevas er en kompetent udviklingspartner for det meget krævende Life Science business område. Life Science er et af vores fokusområder, hvor vi gør en forskel på grund af vores størrelse, kompetencer og processer”, forsætter Henrik Møller.

Det nye produkt vil blive lanceret i 2016. 


Kontakt

Søren W. Mathiasen

Søren W. Mathiasen

Vice President Sales & Marketing

Tel

+45 20 99 76 01

Henrik Møller

Henrik Møller

President Prevas A/S

Tel

+45 29 49 92 02

Prevas

Med spidskompetencer indenfor teknisk produktudvikling, indlejrede systemer og industriel IT & automation, bidrager Prevas med innovative løsninger og services som skaber vækst.

info@prevas.dk

Kundeservice

Certificeret

ISO 9001:2015

Generelle spørgsmål
info@prevas.com

Spørgsmål i forbindelse med persondataforordningen
integrity@prevas.se
Privacy Policy

Produkt log ind