sv  no  en  

dk en sv no

Prevas byder velkommen til 15 nye medarbejdere

NYHED

2017-05-23

Da Prevas oplever stor efterspørgsel efter produktudviklingsprojekter og kompetente specialister, har vi udvidet vore teams i de danske afdelinger med dygtige folk for at imødekomme interessen. De nye medarbejdere er desuden også med til at styrke vores kompetenceportefølje.

I Prevas’ afdelinger i København og Aarhus har vi senest budt velkommen til en hel del nye kolleger inden for hardware, software, mekanik, projektledelse, industrielle linux-systemer og testsystemer. Vi har blandt andet ansat Projektleder Linda Thomsen og mekanikingeniørerne, Kristian Hede Olesen og Peter Adamsen til vores stadigt voksende mekanikteams. På softwareområdet byder vi velkommen til ni udviklere, heriblandt Michael Herlev Schiønning, Christian Bering Bøgh og Esben Elfving.

”De nye medarbejdere styrker vores kompetenceportefølje og er med til at sikre, at vi kan levere den højeste kvalitet inden for teknisk produktudvikling og at vi kan bidrage til at få vores kunders produkter endnu hurtigere ud på markedet”, siger Vice President Sales & Marketing, Søren W. Mathiasen.

Særligt i afdelingen i Aarhus går det stærkt. Her har Prevas mere end fordoblet medarbejderstaben i de seneste to år. Derfor flyttede Aarhusafdelingen også i nye og større lokaler lige før Nytår.

De nye kolleger har allerede gjort en forskel i udviklingen af nogle af vores seneste projekter, heriblandt genoplivningsdukken AmbuMan Advanced ALS, som vandt Swedish Embedded Award 2016, INEXSO’s innovative nøgleboks, der benyttes af bl.a AirBnB og LYS lyssensor-wearablen, der kan bidrage til optimering af brugerens døgnrytme.

Prevas leder stadig efter endnu flere dygtige udviklere, der vil være med til at udvikle state-of-the-art elektronik, mekanik og software i samarbejde med vores kunder. Læs mere her.

FOR MERE INFORMATION

Prevas A/S

Henrik Møller

Henrik Møller

President Prevas A/S

Tel

+45 29 49 92 02

Søren W. Mathiasen

Søren W. Mathiasen

Vice President Sales & Marketing

Tel

+45 20 99 76 01

Prevas

Med spidskompetencer indenfor teknisk produktudvikling, indlejrede systemer og industriel IT & automation, bidrager Prevas med innovative løsninger og services som skaber vækst.

info@prevas.dk

Kundeservice

Certificeret

ISO 9001:2015

Generelle spørgsmål
info@prevas.com

Spørgsmål i forbindelse med persondataforordningen
integrity@prevas.se
Privacy Policy

Produkt log ind