sv  no  en  

dk en sv no

National Instruments Gold Alliance Partner

Prevas kan henvise til mere end ti års erfaring med at bygge systemer baseret på platforme fra National Instruments (NI). Certificerede systemarkitekter og udviklere, der har NI's LabVIEW som speciale, bistår ved kundeprojekter med tilpassede systemer, som opnår høj fleksibilitet og brugerværdi. Samarbejdet omfatter også fælles markedsføringsaktiviteter og seminarer.

National Instruments Gold Alliance Partner

Som en "Gold Alliance Partner" har Prevas adgang til NI's udviklingsplaner, beta-lanceringer og prioriteret teknisk understøttelse – fordele, som kommer vores kunder til gode.

Prevas tilbyder også egenudviklede NI-relaterede funktionsmoduler, som er et stærkt supplement til NI's systemplatforme.

Kort om National Instruments

National Instruments er teknisk pioner og førende inden for virtuel instrumentering, noget som har forandret måden at håndtere måling og automatisering inden for teknik og videnskab. NI tilbyder færdig software, f.eks. NI LabVIEW, og omkostningseffektiv modulopbygget hardware, som sælges til en bred kundekreds bestående af mere end 30.000 forskellige virksomheder i hele verden. NI's hovedkvarter ligger i Austin, Texas. Virksomheden har mere end 5.000 ansatte med aktiviteter i næsten 40 lande.

Kontakt

Søren W. Mathiasen

Søren W. Mathiasen

Vice President Sales & Marketing

Tel

+45 20 99 76 01

Prevas

Med spidskompetencer indenfor teknisk produktudvikling, indlejrede systemer og industriel IT & automation, bidrager Prevas med innovative løsninger og services som skaber vækst.

info@prevas.dk

Kundeservice

Certificeret

ISO 9001:2015

Generelle spørgsmål
info@prevas.com

Spørgsmål i forbindelse med persondataforordningen
integrity@prevas.se
Privacy Policy

Produkt log ind