sv  no  en  

dk en sv no

FiltEr:

MSE Weibull reference

Teknisk udviklingspartner

Kunde:

 MSE Weibull 

MSE Weibull er en kompetent og innovativ virksomhed, som leverer kvalificerede systemløsninger til sine kunder. MSE tilbyder systemløsninger inden for produktion, test og uddannelse til både det civile marked og forsvarsindustrien. Prevas blev den partner, som kunne udvikle et bundkort.

Opgave: Implementering og sikring af den rette platform.

Prevas udviklede et bundkort til en kompakt og strømbesparende LED-skærm med en opløsning på 1200 x 1024 pixels, som kun er 15,5 x 12,43 mm stor. Skærmen anvendes i flere af MSE's avancerede simulatorer. Der skulle også udvikles software til processoren og FPGA'en, som sidder på kortet.

Takket være et antal nøje gennemtænkte beslutninger vedrørende konstruktionen, som kunden og Prevas traf i begyndelsen af projektet, kunne Prevas levere løsningen inden for den korte tid, der var til rådighed.

Løsningen blev udviklet på kort tid, hvilket gjorde det muligt for MSE at levere systemet i tide. I løbet af projektet viste Prevas, at de kan holde en presset tidsplan til trods for de uforudsigelige udfordringer, der altid opstår i forbindelse med produktudviklingsprojekter.

Ønsker du at få mere at vide om dette projekt eller finde ud af, hvad Prevas kan gøre for dig, skal du kontakte:

KONTAKT OS

Patrick Buschow, e-mail

Prevas

Med spidskompetencer indenfor teknisk produktudvikling, indlejrede systemer og industriel IT & automation, bidrager Prevas med innovative løsninger og services som skaber vækst.

info@prevas.dk

Kundeservice

Certificeret

ISO 9001:2015

Generelle spørgsmål
info@prevas.com

Spørgsmål i forbindelse med persondataforordningen
integrity@prevas.se
Privacy Policy

Produkt log ind