sv  no  en  

dk en sv no
Metal og mineraler

Metal og mineraler

Metal- og mineralproducenterne står over for store udfordringer, både hvad angår konkurrenceevne og lønsomhed. Man skal være klar til at håndtere skiftende og varierende efterspørgsel og svingende råvarepriser ned i mindste detalje. Eftersom disse markedsvilkår forventes at fortsætte, skal stålproducenterne finde ud af, hvordan de kan håndtere denne omskiftelighed i deres forretningsmodeller, fremstillingsprocesser og produktionssystemer. Evnen til at håndtere dette er allerede et prioriteret spørgsmål i stålproducenternes stræben efter bedre konkurrenceevne på det globale marked. Eksempler på vigtige aspekter for metal- og mineralindustrien er:

  • Øget produktions- og omkostningseffektivitet
  • Bedre energieffektivitet og mindre miljøpåvirkning
  • Et bedre produktmiks med en bedre kvalitet, hvilket giver en højere indtjeningsmargin

Prevas' tilbud omfatter løsninger, som er tilpasset til at klare udfordringerne i metal- og mineralindustrien. Tilbuddet omfatter afprøvede løsninger og services vedrørende styring af fremstillingsprocesser, produktionsplanlægning, projektledelse, automatisering, miljø- og overvågningssystemer samt rapporteringsværktøjer. For at vores kunder kan optimere og styre deres ovne leverer vi desuden en unik produktserie: FOCS – Furnace Optimization Control System. I dag opvarmes 90 % af alt stål, som produceres i Skandinavien, i FOCS-styrede ovne.

  • Prevas har lang erfaring med at tilbyde produktionsnære IT-løsninger, som hjælper stålproducenter med at forbedre deres produktivitet, kvalitet og kundeservice og overholde lovkravene.
  • Prevas' produkter FOCS og TESS medvirker til, at vores kunder i stålindustrien kan opnå store besparelser i energiforbruget og samtidig forbedre kvaliteten og produktiviteten.  
  • Prevas' kunder i mineralindustrien får gavn af Mikon-produktserien, idet de opnår sporbarhed i produktionen og bliver i stand til at foretage beregninger og rapportering af nøgletal (KPI'er) og virksomhedsrapportering.
  • Ud over softwareprodukterne tilbyder Prevas professionelle services ved at stille ekspertkonsulenter med op til 30 års erfaring inden for stålproduktion og ovnteknologi til rådighed.

Referencer inden for stål og mineraler

Udforsk nogle af Prevas' referencer fra stålindustrien vedrørende industriel IT.

Kontakt

Søren W. Mathiasen

Søren W. Mathiasen

Vice President Sales & Marketing

Tel

+45 20 99 76 01

Prevas

Med spidskompetencer indenfor teknisk produktudvikling, indlejrede systemer og industriel IT & automation, bidrager Prevas med innovative løsninger og services som skaber vækst.

info@prevas.dk

Kundeservice

Certificeret

ISO 9001:2015

Generelle spørgsmål
info@prevas.com

Spørgsmål i forbindelse med persondataforordningen
integrity@prevas.se
Privacy Policy

Produkt log ind