sv  no  en  

dk en sv no

FiltEr:

Westinghouse reference

Effektiv produktion  

Kunde:

Westinghouse Electric Sweden 

Det var vigtigt at have enormt høje krav til sikkerhed, sporbarhed og kvalitet, da Westinghouse Electric Sweden skulle modernisere hele deres produktion med understøttende systemer. Prevas' kompetence inden for MES (Manufacturing Execution System – laget mellem forretningssystem og produktion) og Wonderware var afgørende.

Opgave: MES (Manufacturing Execution Systems). 

Maria Kolli, som er IT-chef hos Westinghouse, fortæller:

– Prevas har stor kompetence og erfaring inden for området, hvilket var afgørende for vores valg. Vores ambition om at bygge løsningen ifølge vedtagne standarder var også vigtig og påvirkede vores valg af udviklingspartner.

Færdige moduler og specialtilpasninger
Med Wonderwares produkter har Prevas kunnet kombinere færdige moduler og et stærkt udviklingsmiljø. Man har skabt skræddersyede funktioner til Westinghouses meget specielle behov og høje krav. Udover logikken mellem forretningssystemet og produktionen har Prevas designet og udviklet HMI'er (Human Machine Interface) og webgrænseflader for at forenkle operatørernes arbejde og udbredelse af realtidsinformationer i organisationen.

Kvalitetsovervågning er en vigtig funktion i den nye MES-platform. Roger Keller, som er projektansvarlig hos Prevas, fortæller:

– Netop kvalitetsfunktionen var et omfattende delprojekt, hvor vi har skabt et rammeværk til kvalitetsovervågning helt fra ordrebehandling til operatøren i produktionen og op til forretningssystemet igen. Nu kan kvalitetsmangler opdages og udbedres meget hurtigere end tidligere, hvor data fra produktionen blev indsamlet og bagefter bearbejdet manuelt.

Ønsker du at få mere at vide om dette projekt eller finde ud af, hvad Prevas kan gøre for dig, skal du kontakte:

KONTAKT OS

Peter Karlsson, e-mail

Prevas

Med spidskompetencer indenfor teknisk produktudvikling, indlejrede systemer og industriel IT & automation, bidrager Prevas med innovative løsninger og services som skaber vækst.

info@prevas.dk

Kundeservice

Certificeret

ISO 9001:2015

Generelle spørgsmål
info@prevas.com

Spørgsmål i forbindelse med persondataforordningen
integrity@prevas.se
Privacy Policy

Produkt log ind