sv  no  en  

dk en sv no

FiltEr:

MacGregor Hydramarine AS reference
MacGregor Hydramarine AS reference
MacGregor Hydramarine AS reference

Fremtidssikret styresystem  

Kunde:

MacGregor Hydramarine AS

MacGregor Hydramarine AS fremstiller dækmaskiner, kraner og udstyr til offshore-fartøjer og platforme, både til arbejde over og under vandet Inden for denne niche tilhører MacGregor den absolutte elite, hvilket også er en af grundene til, at virksomheden har fået til opgave at udstyre et japansk forskningsfartøj med ni eldrevne hejser og kraner.

Opgave: Kontrolsystemer til elektriske spil og kraner. 

Som en del af projektet skal Prevas udvikle et moderne styresystem baseret på Wonderware-platformen. Opgaven består i at levere et rammeværk og udvikle softwareløsninger, som MacGregor kan anvende, også ved fremtidige bestillinger. 

Wonderware er et af verdens mest populære HMI-programmer (Human Machine Interface) til styring og overvågning af produktionsnære IT-systemer. Systemets grafiske brugergrænseflade bliver koblet til middleware (mellemliggende software), som varetager kommunikationen med andre platforme og fartøjets betjeningssystem. 

Joachim Ivarsson, softwareudvikler hos Prevas:

– På relativt kort tid vil vi bygge en fleksibel industrisystemløsning, som spænder over hele MES-området (Manufacturing Enterprise Solutions).

Ønsker du at få mere at vide om dette projekt eller finde ud af, hvad Prevas kan gøre for dig, skal du kontakte:

KONTAKT OS

Måns Forsberg, e-mail

Prevas

Med spidskompetencer indenfor teknisk produktudvikling, indlejrede systemer og industriel IT & automation, bidrager Prevas med innovative løsninger og services som skaber vækst.

info@prevas.dk

Kundeservice

Certificeret

ISO 9001:2015

Generelle spørgsmål
info@prevas.com

Spørgsmål i forbindelse med persondataforordningen
integrity@prevas.se
Privacy Policy

Produkt log ind