sv  no  en  

dk en sv no

FiltEr:

MES og M2M, Findus referenceprojekt
MES og M2M, Findus referenceprojekt

Øget produktion og bedre mad på bordet

Kunde:

Findus

For at give frosne grøntsager den højeste kvalitet skal de hurtigt transporteres fra marken til fabrikkens fryser. Prevas har hjulpet Findus med at gennemgå deres processer.

Opgave: Rutineprogram til såning, høstning, transport og frysning af grøntsager.

Findus Sverige AB er en af Sveriges førende fødevarevirksomheder med omkring 200 frostvarer og 50 kolonialvarer i sortimentet. De har aktiviteter i Norden, Frankrig, Østeuropa og Thailand. Grøntsagerne fra deres marker i Bjuv i Skåne høstes af Findus' egne bønder, og transporterne udføres af eksterne fragtmænd. Det er ekstremt vigtigt, at transporterne ikke tager for lang tid. For at opnå den højeste kvalitet skal grøntsagerne nemlig fryses inden for tre timer.

Sammen med Findus udviklede Prevas en softwareplatform, som omfatter rutiner til såning, høstning, planlægning, tilsyn, opfølgning og sporbarhed. Vi udviklede blandt andet et 3G-kommunikationssystem, som gør det lettere for fabrikken at kontakte marken og omvendt. På denne måde kunne frysernes kapacitet maksimeres, hvilket førte til øget produktion og bedre grøntsagskvalitet.

Løsningen til Findus blev et skræddersyet MES-system med Microsoft .NET og Oracle. Det indeholder moduler til planlægning af transporter, feltrapporter, ankomstprøver og produktionsovervågning. HACCP-moduler (kvalitetsovervågning), kundecertifikater og sporbarhed med SSCC-nummer og indleveringsbatch. Systemintegration med SAP, Movex, Citect, Imaje m.fl.

Ønsker du at få mere at vide om dette projekt eller finde ud af, hvad Prevas kan gøre for dig, skal du kontakte:

KONTAKT OS

Måns Forsberg, e-mail

Prevas

Med spidskompetencer indenfor teknisk produktudvikling, indlejrede systemer og industriel IT & automation, bidrager Prevas med innovative løsninger og services som skaber vækst.

info@prevas.dk

Kundeservice

Certificeret

ISO 9001:2015

Generelle spørgsmål
info@prevas.com

Spørgsmål i forbindelse med persondataforordningen
integrity@prevas.se
Privacy Policy

Produkt log ind