sv  no  en  

dk en sv no
Mekanikudvikling

Mekanikudvikling

Den tekniske udvikling går hurtigt fremad, hvilket også giver nye muligheder for at skabe innovative produkter og løsninger. Hos Prevas har vi lang erfaring med mekanikkonstruktion og har skabt flere prisbelønnede løsninger for vores kunder. Vi er en vigtig udviklingspartner for vores kunder og har blandt andet hjulpet med at udvikle medicinsk udstyr, optiske målesystemer, produktionsudstyr til bilindustrien og telekomrelaterede produkter.

I de senere år har vi øget antallet af professionelle mekanikudviklere væsentligt. Vi har i dag en yderst komplet konsulentbase og kan nu hjælpe inden for alle mekaniksegmenter. Det gælder alt lige fra forstudier og prototypeudvikling til produktionstilpasning, industrialisering og produktvedligeholdelse.

Prevas' konsulenter er vant til at arbejde med alle beslægtede kompetencer, såsom industrielt design, ergonomi, afprøvning, indbygget elektronik m.m.

Projekterne kan udføres hos Prevas, eller vi kan sende vores professionelle konsulenter ud til kunden. Vi har stor erfaring med at håndtere de CAD- og PDM-systemer, der findes på markedet.

Typiske hovedområder for vores konstruktører er:

  • Formartikler i plast og metal
  • Metalkonstruktioner
  • Finmekanik
  • Bevægelsesmekanik
  • Mekatronik
  • Dokumentation
  • Overholdelse af lovkrav

Kontakt

Søren W. Mathiasen

Peter Just

Business Development Manager - Mechanical Engineering

Tel

+45 27 61 57 00

Søren W. Mathiasen

Søren W. Mathiasen

Vice President Sales & Marketing

Tel

+45 20 99 76 01

Prevas

Med spidskompetencer indenfor teknisk produktudvikling, indlejrede systemer og industriel IT & automation, bidrager Prevas med innovative løsninger og services som skaber vækst.

info@prevas.dk

Kundeservice

Certificeret

ISO 9001:2015

Generelle spørgsmål
info@prevas.com

Spørgsmål i forbindelse med persondataforordningen
integrity@prevas.se
Privacy Policy

Produkt log ind