sv  no  en  

dk en sv no
Mekanikudvikling

Mekanikudvikling

PREVAS LØSER KOMPLICEREDE MEKANISKE OPGAVER

Vores team af mekanikingeniører har mange års erfaring med at udvikle alt fra store maskinkonstruktioner til avancerede og finmekaniske apparater og produkter.

Hver dag udvikler mekanikteamet løsninger, services og produkter i samarbejde med vores kunder. De er ofte en del af et krævende og teknisk udfordrende udviklingsforløb, enten ude hos kunderne som eksterne konsulenter eller hjemme på vores projektkontorer i Aarhus, Aalborg eller København. Ofte bliver mekanikopgaverne løst i samarbejde andre fagdiscipliner i Prevas, som eksempelvis software, hardware og test.

Prevas' mekanikteam har mange års erfaring med alt fra 2D og 3D konstruktion, prototypefremstilling, produktion, test, evaluering og dokumentation. Derfor er vi en komplet og kompetent udviklingspartner for virksomheder indenfor mange forskellige brancher.


Kompetencer:

  • Komposit
  • Beregninger
  • Projektledelse
  • FMEA
  • Mekanisk design og konstruktion
  • Automation

Kontakt

Søren W. Mathiasen

Peter Just

Business Development Manager - Mechanical Engineering

Tel

+45 27 61 57 00

Søren W. Mathiasen

Søren W. Mathiasen

Vice President Sales & Marketing

Tel

+45 20 99 76 01

Prevas

Med spidskompetencer indenfor teknisk produktudvikling, indlejrede systemer og industriel IT & automation, bidrager Prevas med innovative løsninger og services som skaber vækst.

info@prevas.dk

Kundeservice

Certificeret

ISO 9001:2015

Generelle spørgsmål
info@prevas.com

Spørgsmål i forbindelse med persondataforordningen
integrity@prevas.se
Privacy Policy

Produkt log ind