sv  no  en  

dk en sv no

Mød Prevas på Medico Bazar 2017!

NYHED

2017-03-01

Mød Prevas på Medico Bazar på DTU d. 8. marts 2017.

MedTech Innovation sætter fokus på vidensdeling og match-making indenfor Life Science-industrien d. 8. marts 2017 på DTU. Prevas vil selvfølgelig være tilstede på Medico Bazaren med nogle af de nyeste Life Science- og Medico-produkter, vi har udviklet sammen med vores kunder. Kom forbi vores stand og prøv at se hvor effektivt du kan give hjertemassage i en realtime-graf. Vi har også et eksempel med på et alkometer, der via skyen, kan hjælpe alkoholikere til et bedre liv. Desuden kan du også se vores nyudviklede, innovative cykelhjelm, der via airbag-teknologier, kan give dig en langt bedre beskyttelse, mod styrt end normale cykelhjelme – helt uden medfølgende hattehår.

Kom forbi vores stand på Medico Bazar 2017 og mød Prevas til en snak om innovation og kvalitetssikkerhed, i udvikling af Life Science- og medicoprodukter!

FOR MERE INFORMATION

Prevas A/S

Søren W. Mathiasen

Søren W. Mathiasen

Vice President Sales & Marketing

Tel

+45 20 99 76 01

Prevas

Med spidskompetencer indenfor teknisk produktudvikling, indlejrede systemer og industriel IT & automation, bidrager Prevas med innovative løsninger og services som skaber vækst.

info@prevas.dk

Kundeservice

Certificeret

ISO 9001:2015

Generelle spørgsmål
info@prevas.com

Spørgsmål i forbindelse med persondataforordningen
integrity@prevas.se
Privacy Policy

Produkt log ind