sv  no  en  

dk en sv no

Vi søger erfarne maskiningeniører til vores afdeling i Aarhus

Vi har fuldt tryk på vores udviklingsprojekter, og derfor søger vi kolleger til vores afdeling i Aarhus. Hvis du er en løsningsorienteret specialist, som elsker udfordringer og hovedbrud i skiftende omgivelser indenfor mekanik eller projektledelse, er et job hos Prevas helt sikkert noget for dig!

At arbejde som maskiningeniør for Prevas giver dig chancen for at være med i en bred vifte af projekter indenfor mange forskellige brancher. Vi arbejder altid tæt sammen med vores kunder, når løsningerne skal opfindes, beskrives, bygges, testes, produceres osv. Vores kunder spænder bredt fra iværksættere til store industrivirksomheder.

Prevas er en alsidig arbejdsplads hvor du kommer til at udvikle og løse opgaver for kunder inden for næsten alle brancher. Hos Prevas møder du kompetente, spændende og venlige mennesker hver dag. Det kan være dine nye kolleger, eller det kan være nogle af vore kunders medarbejdere. Vores kunder er blandt de førende virksomheder i verden indenfor netop deres område og er, udover at være gode bekendtskaber, også en uendelig kilde til nye idéer, ny viden og ny inspiration for os alle.

Hos Prevas får du:

  • En uformel virksomhedskultur med stor mulighed for indflydelse
  • Dygtige og engagerede kollegaer som alle brænder for udvikling og innovation
  • Gode muligheder for personlig udvikling og kompetencer inden for nogle af branchens mest spændende og udfordrende udviklingsprojekter
  • Attraktive rammer og vilkår under ansættelsen

Kontakt

Søren W. Mathiasen

Peter Just

Business Development Manager - Mechanical Engineering

Tel

+45 27 61 57 00

Prevas

Med spidskompetencer indenfor teknisk produktudvikling, indlejrede systemer og industriel IT & automation, bidrager Prevas med innovative løsninger og services som skaber vækst.

info@prevas.dk

Kundeservice

Certificeret

ISO 9001:2015

Generelle spørgsmål
info@prevas.com

Spørgsmål i forbindelse med persondataforordningen
integrity@prevas.se
Privacy Policy

Produkt log ind