sv  no  en  

dk en sv no

Er du erfaren maskiningeniør og brænder du for konstruktion og apparatudvikling?

Trives du godt med udfordringer og er du i stand til at omsætte gode idéer til innovative, stabile løsninger? Så er jobbet som Maskiningeniør hos Prevas måske lige noget for dig!

Vi leder efter en maskiningeniør, der har erfaring med:

  • Apparatudvikling
  • Elektronik/mekanik/fin-mekanik
  • Håndholdte terminaler
  • Plast/aluminium/ekstrudering
  • CE mærkning/RoHS 2/EMC

Hvor? København

Hvornår? Q3-16

Prevas

Prevas er en innovativ teknologi- og IT–virksomhed med klart fokus på at øge vores kunders konkurrencekraft i et globalt marked. Med mere end 600 fastansatte og tilgang til et stort antal partnere er Prevas Nordens førende udviklingspartner inden for konsulentydelser og udvikling af mekanik og intelligens i produkter og industrisystemer. Prevas har kontorer i Sverige, Norge, Danmark og Indien.

Lyder Prevas som en arbejdsplads for dig?

Er det dig vi leder efter, og vil du være med til at udbygge vores position som Nordens mest innovative udviklingshus, så send din ansøgning og CV via e-mail til job@prevas.dk med teksten ’Mekanik 052016’ i emnefeltet. Vi indkalder løbende til samtaler. Giv Business Development Manager, Peter Just et kald på telefon +45 27615700 og få mere at vide om jobbet.


Kontakt

Søren W. Mathiasen

Peter Just

Business Development Manager - Mechanical Engineering

Tel

+45 27 61 57 00

Prevas

Med spidskompetencer indenfor teknisk produktudvikling, indlejrede systemer og industriel IT & automation, bidrager Prevas med innovative løsninger og services som skaber vækst.

info@prevas.dk

Kundeservice

Certificeret

ISO 9001:2015

Generelle spørgsmål
info@prevas.com

Spørgsmål i forbindelse med persondataforordningen
integrity@prevas.se
Privacy Policy

Produkt log ind