sv  no  en  

dk en sv no
Linux med lang levetid

Linux med lang levetid

OE-lite Linux – færre omkostninger til udvikling og vedligeholdelse af applikationer.

Når indlejret software skal bruges til industrielle applikationer, ønsker kunderne både stabilitet og reproducerbarhed. For at kunne tilbyde dette i forbindelse med industrielle Linux-baserede produkter er Prevas en af de virksomheder, som er med til at støtte fællesprojektet OE-lite Linux.

OE-lite Linux er et integrationsværktøj til industrielle Linux-BSP'er (Board Support Packages), som opstod ud fra et behov for stabilitet og langsigtet vedligeholdelse af skræddersyet Linux. Siden starten af 2008/2009 er OE-lite Linux blevet brugt til integration og vedligeholdelse af Linux-BSP i mange forskellige løsninger – fra informationssystemer i tog til medicinsk udstyr – og har været til stor gavn for mange kunder.

Hovedtanken er at få et stabilt, skræddersyet Linux i 10 år eller mere i kundespecifik hardware, uanset om hardwaren ændres i løbet af produktets levetid (f.eks. forskellige hardware-versioner eller processorer). Med OE-lite Linux kan Prevas' kunder beholde samme Linux API, kerneversion osv. i en bestemt BSP-version, selv når den kører på forskellige typer hardware. Denne løsning sænker mærkbart omkostningerne til applikationsudvikling og vedligeholdelse. Pludselig bliver den skræddersyede Linux API den virkelige platform til applikationsudvikling i stedet for selve hardwaren, hvilket betyder, at applikationsudviklerne kan fokusere på at tilføje funktioner i stedet for at arbejde med hardwaresupport på lavt niveau.

Den OE-lite Linux BSP, som Prevas udvikler, rummer alt fra små uCLinux med CPU uden MMU-enhed til flerkernede x86- eller ARM-baserede printkort med lidt eller meget ledig hukommelse og med eller uden display og pegefunktion.

Kontakt

Mads Dore Hansen

Mads Doré Hansen

Product Manager

Tel

+45 40 19 65 66

Søren W. Mathiasen

Søren W. Mathiasen

Vice President Sales & Marketing

Tel

+45 20 99 76 01

Prevas

Med spidskompetencer indenfor teknisk produktudvikling, indlejrede systemer og industriel IT & automation, bidrager Prevas med innovative løsninger og services som skaber vækst.

info@prevas.dk

Kundeservice

Certificeret

ISO 9001:2015

Generelle spørgsmål
info@prevas.com

Spørgsmål i forbindelse med persondataforordningen
integrity@prevas.se
Privacy Policy

Produkt log ind