sv  no  en  

dk en sv no
Life Science

Life Science

Overholdelse af lovgivningen, hurtig time to market og driftseffektivitet er fokusområder for bioindustrien. Ud over disse udfordringer kræver forbrugerne, at hvert indholdsstof kan spores, og at der udvikles nye produkter og indpakninger. I bioindustrien skal der konstant udvikles både produkter og fremstillingsprocesser, som kan tilfredsstille efterspørgslen på markedet. Vigtige aspekter for denne industri er derfor overholdelse af lovgivningen, time to market og driftseffektivitet.

Prevas har lang erfaring med bioindustrien og kan hjælpe med at forbedre ovenstående aspekter. Vores erfaring strækker sig lige fra automatisering og informationsstyring til forstudier og projektledelse.

Prevas tilbyder services og industrielle IT-løsninger til hele bioindustrien. Eksempler på services og løsninger er MES (Manufacturing Execution Systems), batchsystemer, herunder EBR (Electronic Batch Records), Performance & OEE, sporbarhed, automatisering og EAM (Enterprise Asset Management). Derudover kan Prevas tilbyde industrispecifikke softwareprodukter, f.eks. GCM/VCD til styring af varecertifikater og Track'n'Trace (Snitcher Medical).

Nogle eksempler på de ydelser, vi tilbyder, er produktionsudvikling, projektledelse samt support- og applikationsdrift.

Referencer inden for Life Science

Nogle af vores referencer inden for Life Science.

Kontakt

Søren W. Mathiasen

Søren W. Mathiasen

Vice President Sales & Marketing

Tel

+45 20 99 76 01

Prevas

Med spidskompetencer indenfor teknisk produktudvikling, indlejrede systemer og industriel IT & automation, bidrager Prevas med innovative løsninger og services som skaber vækst.

info@prevas.dk

Kundeservice

Certificeret

ISO 9001:2015

Generelle spørgsmål
info@prevas.com

Spørgsmål i forbindelse med persondataforordningen
integrity@prevas.se
Privacy Policy

Produkt log ind