sv  no  en  

dk en sv no
Føde- og drikkevarer

Levnedsmiddelindustrien

Effektivitet, omkostningsbesparelser og overholdelse af lovgivningen er fokusområder inden for levnedsmiddelindustrien. Det er desuden en industri, hvor forbrugerne hele tiden forventer nye produkter og ny emballage, hvilket skaber et konstant behov for produktions- og produktudvikling. Gennemløbstider, effektivitet og overholdelse af lovgivningen er derfor centrale aspekter i levnedsmiddelindustrien.

Prevas har en omfattende erfaring med at hjælpe levnedsmiddelindustrien med at optimere disse aspekter. Vores erfaring strækker sig lige fra automatisering og informationsstyring til forstudier inden for produktionsudvikling og projektledelse.

Prevas tilbyder services og løsninger inden for industriel IT til hele levnedsmiddelindustrien. Nogle af Prevas' forretningsområder er ydelser inden for EAM (Enterprise Asset Management), MES (Manufacturing Execution Systems), Performance & OEE, sporbarhed, produktionslogistik, batchsystemer og automatisering. Prevas tilbyder desuden industrispecifikke softwareprodukter som eksempelvis programmer til styring af varecertifikater GCM/VCD og Track'n'Trace (Snitcher Food).

Eksempler på Prevas' ydelser er produktionsudvikling, projektledelse og systemløsninger.

Referencer inden for levnedsmiddelindustrien

Nogle af vores referencer inden for levnedsmiddelindustrien.

Kontakt

Søren W. Mathiasen

Søren W. Mathiasen

Vice President Sales & Marketing

Tel

+45 20 99 76 01

Prevas

Med spidskompetencer indenfor teknisk produktudvikling, indlejrede systemer og industriel IT & automation, bidrager Prevas med innovative løsninger og services som skaber vækst.

info@prevas.dk

Kundeservice

Certificeret

ISO 9001:2015

Generelle spørgsmål
info@prevas.com

Spørgsmål i forbindelse med persondataforordningen
integrity@prevas.se
Privacy Policy

Produkt log ind