sv  no  en  

dk en sv no

Prevas ansætter ny projektleder i Aarhus

Prevas har ansat projektleder, Kim Stenild, til kontoret i Aarhus, hvor han har ansvaret for projekter indenfor især automatiserede testsystemer, og udviklingsprojekter, som bla. bygger på Prevas’ professionelle tilgang til Industriel Linux.

Kim har mange års erfaring i international projektledelse indenfor SW, HW og teknologiudvikling fra alle faser af et projekt, deriblandt planlægning, kunde- og leverandørforhandlinger, kontraktstyring, risk og change management, ressourcestyring og budgetplanlægning. Han er uddannet Elektroingeniør fra Aarhus Teknikum i 1979.

“Jeg har stor respekt for specialisternes viden og evner på specifikke områder, og ser det som én af mine opgaver at være sparringspartner for at sikre en optimal udnyttelse af denne specialviden til at lede projektet frem mod det ønskede resultat” siger Kim Stenild fra Prevas..

Ansættelsen sker dels for at dække det øgede behov for projektledelse af Prevas’ udviklingsprojekter, og dels fordi Prevas oplever en øget interesse for at effektivisere produktions- og udviklings­test af elektronikprodukter ved anvendelse af automatiske testanlæg f.eks. baseret på National Instruments LabVIEW og TestStand platforme.

Kim kommer til Prevas fra en lignende stilling hos Homatic Engineering.


Yderligere oplysninger fås ved henvendelse til

Henrik Møller, President, Prevas A/S                                                

E-mail: henrik.moller@prevas.dk , Mobil: 29499202

Søren W. Mathiasen, Vice President Sales & Marketing, Prevas A/S                          

E-mail: soren.mathiasen@prevas.dk , Mobil: 20997601Prevas

Med spidskompetencer indenfor teknisk produktudvikling, indlejrede systemer og industriel IT & automation, bidrager Prevas med innovative løsninger og services som skaber vækst.

info@prevas.dk

Kundeservice

Certificeret

ISO 9001:2015

Generelle spørgsmål
info@prevas.com

Spørgsmål i forbindelse med persondataforordningen
integrity@prevas.se
Privacy Policy

Produkt log ind