sv  no  en  

dk en sv no

Prevas i Aarhus søger testsystem-ingeniører til vores udviklingsteam

Vi oplever kraftig stigende efterspørgsel og søger derfor driftige og dygtige softwareudviklere til vores udviklingsteam indenfor testsystemer. Prevas arbejder med testsystemer inden for både R&D verdenen og inden for industriel produktion og er certificerede partnere med National Instruments på instrument- og softwaresiden.

Vi søger testsystem-ingeniører som:

  • Enten har flere års erfaring med dokumenterede projektgennemførsler i baggagen eller som nyuddannet har en interesse i at gøre testsystemudvikling til en karriere.
  • Har erfaring indenfor eller lyst til at arbejde med softwareudvikling indenfor test, men i lige så høj grad har god systemforståelse af måleinstrumenter, kontrolsystemer, hardware, mekanik, og software.
  • Har arbejdet med LabVIEW/TestStand eller har anden softwarebaggrund inden for udvikling af testsystemer.
  • Trives godt med udfordringer og er i stand til at omsætte gode idéer til innovative, stabile løsninger.
  • Tager ansvar for eget arbejde og det samlede projekt, og har fokus på værdiskabelse.
  • Har interesse og flair for tætte kunderelationer og optimal udvikling og kan arbejde proaktivt, såvel selvstændigt som gennem andre.

Prevas tilbyder en alsidig arbejdsplads hvor du kommer til for at udvikle testsystemer for kunder indenfor næsten alle brancher. Du får i høj grad mulighed for at påvirke og udvikle vore interne koncepter og frameworks og kan dermed øge værditilførslen til vores kundeprojekter. Resultaterne af dine anstrengelser på dette område vil være synlige helt frem til bundlinjen.

Er det dig, vi leder efter og vil du være med til at udbygge vores position som Nordens førende og mest innovative udviklingshus, så send din ansøgning og CV via e-mail til job@prevas.dk og skriv ’TEST ARH VINTER 2015’ i emnefeltet. Vi vil gerne have din ansøgning senest 22/12-2015. Vil du vide mere, så kontakt Business Unit Manager Søren W. Mathiasen på tlf.: +45 20 99 76 01.


Kontakt

Søren W. Mathiasen

Søren W. Mathiasen

Vice President Sales & Marketing

Tel

+45 20 99 76 01

Prevas

Med spidskompetencer indenfor teknisk produktudvikling, indlejrede systemer og industriel IT & automation, bidrager Prevas med innovative løsninger og services som skaber vækst.

info@prevas.dk

Kundeservice

Certificeret

ISO 9001:2015

Generelle spørgsmål
info@prevas.com

Spørgsmål i forbindelse med persondataforordningen
integrity@prevas.se
Privacy Policy

Produkt log ind