language arrow_drop_down
SE NO EN
share

Vil du med helt i fronten af den tekniske udvikling?

Prevas er en teknisk udfordrende og innovativ arbejdsplads - og vi søger nye kolleger, der ønsker at hjælpe vores kunder med at realisere deres produktvisioner!

I Prevas, hjælper vi vores kunder med at løse deres tekniske udfordringer og realisere deres produktideer, hvad enten ideerne indebærer et livreddende medical device, en ny måde at optimere energiproduktion fra vindmøller eller en cykelairbag til den nytænkende forbruger. Vores kunder varierer helt fra etablerede virksomheder, der har brug for en outsourcet R&D-afdeling og til innovative start-ups, der skal have færdiggjort den allerførste prototype. Som medarbejder i Prevas, får du derfor muligheden for at arbejde med de nyeste teknologier og komme med helt i fronten af den tekniske udvikling.

Vi er alle forskellige, og den måde, vi udvikler vores kompetencer på, varierer fra person til person, bl.a. afhængigt af vores tidligere erfaringer og hvordan vi lærer. Vi vil prøve at finde ud af, hvad der får dig til at vokse i din karriere - og dét du ikke kan i forvejen, det lærer vi dig.

Hos Prevas, vil du hver dag møde inspirerende, kompetente og venlige mennesker. Vi tilbyder opgaver på mange forskellige områder, og du vil komme til at arbejde sammen med kunder fra mange forskellige brancher. Derfor kan vi ikke beskrive en typisk dag hos Prevas.

Vi har en fri og uformel virksomhedskultur, hvor der er plads til enhver personlighedstype. Prevas har en flad, dynamisk og projektorienteret organisationsstruktur, hvor vejen mellem idé og handling er kort. Vi mener desuden, at en balance mellem arbejde og familieliv er en forudsætning for effektivitet og kreativitet på kontoret.

Prevas United

Prevas United lyder næsten som et fodboldhold. Og det passer på visse punkter. Prevas United danner rammen om fællesskabet i virksomheden. Her er kommunikationen tydelig og sammenholdet stort. Alle medarbejdere hos Prevas opmuntrer hinanden til at udvikle sig. Fælles for os er en stor interesse for teknik med arbejdsglæde og kundeværdi i fokus. Det er vigtigt, at alle trives. Vi tror på at et godt arbejdsmiljø med latter gør medarbejderne åbne for nye løsninger. Det gør, at vi kan tilbyde vores kunder et helt team af medarbejdere, som tager ansvar og garanterer præstationer i absolut verdensklasse.

Vi deler vores viden med andre og støtter hinanden. Det er grundlaget for det stærke sammenhold, som vi er så stolte af. Vi tror på, at hvis man er et stærkt team, giver det også de bedste forudsætninger for at udvikle hver enkelt persons potentiale.

Kontakt os

Mikkel Ingstrup

Engineering Manager, Aarhus

Tel +45 40 21 61 03

E-post

Kontakt os

Peter Aagaard Kristensen

Vice President Technology Prevas A/S, Copenhagen

Tel +45 51 54 33 66

E-post

Kontakt os i dag, hvis du vil vide mere om, hvilke løsninger vi kan tilbyde din virksomhed.

Book et møde med os!

Vi vil gerne møde dig!
Referencer

 • Thin Film Electronics

  Boost af EAS-kapacitorers produktionsmængder

 • ILIAS Solutions

  ILIAS Solutions bringer køretøjsvedligeholdelse til et nyt niveau

 • Maven Wireless

  Fremtidens trådløse mobildækning

 • Implantica

  Implantica lancerer nyt implantat til bekæmpelse af sure opstød

Har du brug for hjælp?

Kontakt os

Vi vil gerne have dig med på holdet!

Job hos Prevas