sv  no  en  

dk en sv no

Internet of Things- og digitaliseringsløsninger med Prevas

Forbered dig på en ny og opkoblet verden. En verden, hvor mennesker og maskiner, sammen finder nye løsninger til gadgets, intelligente biler, opkoblede fabrikker, smarte hjem, high-tech byer og fremtidens detailhandel. Forbered dig på den digitale fremtid med Prevas.

At integrere intelligens og kommunikationsmuligheder i produkter og processer er blevet ”det nye sort” og Prevas oplever stor interesse fra kunderne på dette område. Internet of Things, opkoblede enheder, wearables og cloudløsninger, gør det muligt for virksomheder at opfinde nye og innovative løsninger, produkter og forretningsmodeller. Der er masser af muligheder, både i nutidens virksomheder, hvor digitalisering radikalt kan forbedre alt fra produkter og showcasemuligheder til webhandel, apps og produktionssystemer. Virksomhedernes evne til at udnytte mulighederne ved Internet of Things og digitalisering bliver, med stor sandsynlighed, afgørende for den nordiske industri.

Når Prevas hjælper kunderne med Internet of Things-, digitale- og cloudbaserede løsninger, tager vi udgangspunkt i idéfasen og har særligt fokus på brugervenlighed og kundeværdi. Derefter realiseres idéen gennem udvikling og opsætning.

Jeg ønsker at booke et møde med Prevas vedr. digitaliseringsløsningerKontakt

Søren W. Mathiasen

Søren W. Mathiasen

Vice President Sales & Marketing

Tel

+45 20 99 76 01

Prevas

Med spidskompetencer indenfor teknisk produktudvikling, indlejrede systemer og industriel IT & automation, bidrager Prevas med innovative løsninger og services som skaber vækst.

info@prevas.dk

Kundeservice

Certificeret

ISO 9001:2015

Generelle spørgsmål
info@prevas.com

Spørgsmål i forbindelse med persondataforordningen
integrity@prevas.se
Privacy Policy

Produkt log ind