sv  no  en  

dk en sv no
Internet of Things, IoT

Internet of Things

Forbered dig på en ny, opkoblet verden. En verden, hvor mennesker og maskiner sammen finder nye løsninger til intelligente gadgets, intelligente biler, intelligente fabrikker, intelligente hjem og intelligente byer.

Den digitale fremtid

Ved hjælp af eksempelvis sensorer kan man overføre forskellige oplysninger, f.eks. om tilstand, temperatur, bevægelse og position. Man kan måle, hvordan et produkt reelt anvendes, og hvor godt produktionen er trimmet. Mulighederne er uendelige - og her har den nordiske industri et enormt potentiale.

Ovenstående omfatter ofte nogle ret store forandringer i virksomhederne, hvor mange forskellige forretningsområder berøres; IT, marketing/salg, forskning og udvikling, produktion og service. Mange skal ændre deres rutiner og måske deres måde at anskue markedet på. Virksomhederne skal udarbejde nye strategier for at kunne drage nytte af udviklingen indenfor Internet of Things.

Fremover bliver et af de vigtigste konkurrenceparametre at eje og frem for alt, at kunne sortere i og anvende den store informationsmængde, også kaldet Big Data, til at skabe nye markeder, forretningsmodeller og indtægter.

Udviklingspartner med lang erfaring

Prevas har lang erfaring i at hjælpe forskellige brancher med at finde løsninger inden for dette område. Prevas' kompetencer inden for indlejrede systemer og industrielle IT-løsninger, samt vores viden om applikationer og processer inden for mange forskellige områder gør os til den perfekte partner til projekter, der involverer Internet of Things.

Vi hjælper dig med:

  • Forstudier
  • Programmer og projektledelse
  • Analyse og redesign
  • Kundeoplevelser

Referenceprojekter Internet of Things

Kontakt

Søren W. Mathiasen

Søren W. Mathiasen

Vice President Sales & Marketing

Tel

+45 20 99 76 01

Prevas

Med spidskompetencer indenfor teknisk produktudvikling, indlejrede systemer og industriel IT & automation, bidrager Prevas med innovative løsninger og services som skaber vækst.

info@prevas.dk

Kundeservice

Certificeret

ISO 9001:2015

Generelle spørgsmål
info@prevas.com

Spørgsmål i forbindelse med persondataforordningen
integrity@prevas.se
Privacy Policy

Produkt log ind