sv  no  en  

dk en sv no

Prevas er en teknologivirksomhed og udviklingspartner til virksomheder inden for mange brancher. Vores passion er at løse tekniske udfordringer til udvikling af smarte produkter og smarte fabrikker.

Med spidskompetencer indenfor teknisk produktudvikling, indlejrede systemer og industriel IT & automation bidrager Prevas med innovative løsninger og services som skaber vækst. Sammen med vores kunder omsætter vi deres behov og idéer til øget konkurrenceevne.

Innovation for Growth

Industrien, dvs. både små innovationsdrevne virksomheder og multinationale eksportvirksomheder, står over for store udfordringer. Uanset hvad de gør, er der som oftest en aktør et andet sted i verden, som er klar til at gøre det både hurtigere og billigere. For at overleve og vokse er de hele tiden tvunget til at udvikle nye og smartere produkter og produktionsmetoder eller få hjælp til opgaven.

Det er i dette miljø, at Prevas er startet, har arbejdet og er vokset. Siden 1985 har vi udviklet over 5.000 produkter, hvoraf flere har bidraget til at gøre vores kunder verdensledende inden for deres områder. Og i samme udstrækning har vi bidraget til at forbedre produktiviteten, kvaliteten og lønsomheden i kundernes industrianlæg.

Prevas

Med spidskompetencer indenfor teknisk produktudvikling, indlejrede systemer og industriel IT & automation, bidrager Prevas med innovative løsninger og services som skaber vækst.

info@prevas.dk

Kundeservice

Certificeret

ISO 9001:2015

Generelle spørgsmål
info@prevas.com

Spørgsmål i forbindelse med persondataforordningen
integrity@prevas.se
Privacy Policy

Produkt log ind