sv  no  en  

dk en sv no

Vi søger kolleger til vores afdeling i Aarhus

Vi har fuldt tryk på vores udviklingsprojekter, og derfor søger vi kolleger til vores afdeling i Aarhus. Hvis du er en løsningsorienteret specialist, som elsker udfordringer og hovedbrud i skiftende omgivelser indenfor enten software, hardware, mekanik eller projektledelse, er et job hos Prevas helt sikkert noget for dig!

At arbejde som ingeniør for Prevas giver dig chancen for at være med i en bred vifte af projekter med meget forskellige teknologier – oftest af nyeste art. Vi arbejder altid tæt sammen med vores kunder, når løsningerne skal opfindes, beskrives, bygges, testes, produceres osv. Vores kunder spænder bredt fra iværksættere til store industrivirksomheder. Det er derfor afgørende, at vi er hurtige til at sætte os ind i nye teknologier og at vi tænker struktureret og løsningsorienteret - også hvis kravene ikke ligger fast fra start. Det kan være på vores kontorer eller on-site hos kunden.

Prevas er en alsidig arbejdsplads hvor du kommer til at udvikle og løse opgaver for kunder inden for næsten alle brancher. Hos Prevas møder du kompetente, spændende og venlige mennesker hver dag. Det kan være dine kolleger, eller det kan være nogle af vores kunders medarbejdere. Vores kunder er blandt de førende virksomheder i verden indenfor netop deres område og er, udover at være gode bekendtskaber, også en uendelig kilde til nye idéer, ny viden og ny inspiration for os alle.

Hos Prevas får du:

  • En uformel virksomhedskultur med stor mulighed for indflydelse
  • Dygtige og engagerede kollegaer som alle brænder for udvikling og innovation
  • Gode muligheder for personlig udvikling og kompetencer inden for nogle af branchens mest spændende og udfordrende udviklingsprojekter
  • Attraktive rammer og vilkår under ansættelsen

Kontakt

Mikkel Ingstrup

Mikkel Ingstrup

Engineering Manager

 

Aarhus

Tel

+45 40 21 61 03

Prevas

Med spidskompetencer indenfor teknisk produktudvikling, indlejrede systemer og industriel IT & automation, bidrager Prevas med innovative løsninger og services som skaber vækst.

info@prevas.dk

Kundeservice

Certificeret

ISO 9001:2015

Generelle spørgsmål
info@prevas.com

Spørgsmål i forbindelse med persondataforordningen
integrity@prevas.se
Privacy Policy

Produkt log ind