sv  no  en  

dk en sv no
Industrielle Linux systemer

Industrielle Linux systemer

Industrielle operativsystemer med åben kildekode og lang levetid

Prevas har det største uafhængige, industrielle Linux-team i Skandinavien, når det gælder design, udvikling, tilpasning og vedligeholdelse af industrielle, indlejrede Linux-BSP'er (Board Support Packages), herunder Linux-varianter som eksempelvis Android og uCLinux. Ydelserne udføres af et særligt team for industrielle Linux-systemer sammen med et antal Linux-eksperter, som er spredt i hele virksomheden.

Prevas' services inden for industrielle Linux-systemer omfatter alle aspekter af professionelt BSP-arbejde. Prevas sørger for, at al udvikling foretages effektivt. Professionel, langsigtet vedligeholdelse er et kvalitetsmål for BSP'erne. Det første skridt er specifikationen og de tekniske diskussioner, som er nødvendige for at udvikle en BSP af høj kvalitet. Næste skridt er at udvikle den første BSP for hurtigt at komme i gang med test og evaluering. Vi afholder også uddannelsesseminarer om det kommende system. Udviklingsarbejdet afsluttes med levering af en skræddersyet, industriel Linux-BSP (ren Linux, Android eller uCLinux), herunder et kit til udvikling af applikationssoftware, specialtilpasset kerne, bootloader, rootfs og installation.

Efter leveringen er Prevas fortsat ansvarlig for den leverede BSP. Prevas har udviklet et program til langsigtet vedligeholdelse af industrielle BSP'er, som sikrer, at BSP'en løbende opdateres og forbedres, således at dennes værdi opretholdes.

Når kundens produkt nærmer sig afslutningen af sin livscyklus, kan Prevas hjælpe med at genanvende tidligere BSP-arbejde for at gøre det nemmere at udvikle nye softwareplatforme fremover – selv efter 15-20 års brug.

Prevas_Industrial_LinuxPDF

Kontakt

Mads Dore Hansen

Mads Doré Hansen

Product Manager

Tel

+45 40 19 65 66

Søren W. Mathiasen

Søren W. Mathiasen

Vice President Sales & Marketing

Tel

+45 20 99 76 01

Prevas

Med spidskompetencer indenfor teknisk produktudvikling, indlejrede systemer og industriel IT & automation, bidrager Prevas med innovative løsninger og services som skaber vækst.

info@prevas.dk

Kundeservice

Certificeret

ISO 9001:2015

Generelle spørgsmål
info@prevas.com

Spørgsmål i forbindelse med persondataforordningen
integrity@prevas.se
Privacy Policy

Produkt log ind