sv  no  en  

dk en sv no
Reference Management Consulting Prevas

Industrielle IT og automation

Branchens udfordringer kræver, at produktiviteten stiger hvert år. Dette betyder, at interne og eksterne processer hele tiden skal forbedres. Det kræver effektive IT-løsninger at understøtte disse processer.

Prevas' industrielle IT-løsninger omfatter alle dele af den industrielle proces – lige fra fabriksgulvet til direktionsgangen. Vi effektiviserer IT-løsningerne, så du kan fokusere på dine kerneaktiviteter. Vi har leveret industrielle IT-løsninger siden 1985, og vi har lavet flere hundrede løsninger til globale og regionale kunder, som dermed er blevet i stand til at styrke deres konkurrenceevne på deres markeder.

Forretningsløsninger

Den øgede globale konkurrenceevne kræver, at der træffes flere beslutninger hurtigere, og at de er baseret på fakta. Fabriksgulvet skal være koblet til ledelses- og bestyrelseslokalet. Forretningsløsninger.

Produktionsløsninger

Nøglen til effektiv produktion og værdiforædling er at skabe forbedringer på alle niveauer i virksomheden og integrere informationshåndteringen hele vejen fra fabriksgulvet til højeste ledelsesniveau. Prevas har lang erfaring med at tilbyde produktionsløsninger, som hjælper virksomheder med at forbedre deres produktivitet, produktkvalitet og kundeservice og med at overholde myndighedernes krav. Produktionsløsninger.

Automationsløsninger

Med Prevas' lange erfaring med industriautomation tilbydes ekspertkompetence inden for områderne distribuerede styresystemer, programmerbare styresystemer, grafiske brugergrænseflader samt batch- og robotløsninger. Automationsløsninger.

Hvis du ønsker flere oplysninger om industrielle IT-løsninger,
bedes du kontakte os.


Reference Management Consulting Prevas

Kontakt

Søren W. Mathiasen

Søren W. Mathiasen

Vice President Sales & Marketing

Tel

+45 20 99 76 01

Prevas

Med spidskompetencer indenfor teknisk produktudvikling, indlejrede systemer og industriel IT & automation, bidrager Prevas med innovative løsninger og services som skaber vækst.

info@prevas.dk

Kundeservice

Certificeret

ISO 9001:2015

Generelle spørgsmål
info@prevas.com

Spørgsmål i forbindelse med persondataforordningen
integrity@prevas.se
Privacy Policy

Produkt log ind