language arrow_drop_down
SE NO EN
share

Industrialisering

Et ikke helt ualmindeligt scenarie i et produktudviklingsprojekt er, at det primære fokus er at udvikle en prototype til verificering af produktkonceptet. Når det derefter drejer sig om at få produktet ud på markedet, opstår der andre problemer.

Prevas har mere end 30 års erfaring som udviklingspartner i forbindelse med produktudviklingsprojekter. Projekternes omfang kan variere fra moduler eller delsystemer til fuldstændig udvikling og industrialisering af komplette produkter. Med spidskompetencer indenfor software-, elektronik-, mekanikudvikling og projektledelse, løser vores kompetente ingeniører kundernes tekniske udfordringer og realiserer deres produktideer.

Det kan være svært og dyrt at fremstille produktet, eftersom designet ikke er industrialiseret. Eller måske er det svært at teste dets egenskaber, hvilket resulterer i komplicerede tests eller kvalitetsproblemer. Hvis lovkravene ikke tages med i betragtning i udviklingsfasen, kan det være svært at få produktet til at opfylde kravene til CE-mærkning og kravene i andre direktiver, bestemmelser og standarder, som produktet er underlagt. Det endelige resultat bliver at markedsmål, såsom produktets pris og leveringstid ikke opfyldes, og at lønsomheden udhules.

Prevas kan tilbyde vejledning gennem hele produktudviklingsfasen og sikre, at fremstillings- og markedskravene løbende implementeres. 

 • Vi har stor erfaring med DfX (Design for Manufacturing (DFM), Design for Testability (DFT) osv.), og vi har samarbejdet med mange forskellige underleverandører.
 • Vi kan levere testsystemer til validering og produktionstests.
 • Vi har kompetencer inden for robust design med henblik på at opfylde de skrappe miljøkrav og de høje krav til pålidelighed.
 • Vi har indgående viden om lovkrav vedrørende de store markeder og er altid opdaterede om ændringer, så vi kan være proaktive.
 • Vi ved, hvordan man skaber en konstruktion der opfylder de gældende lovkrav.
 • Vi har veludstyrede laboratorier til eksempelvis EMC-tests. 

HVAD ER DIN TEKNISKE UDFORDRING?

VIL DU VIDE MERE OM VORES KOMPETENCER?

Kontakt os

Henrik Møller

President Prevas A/S

Tel +45 29 49 92 02

E-post

Kontakt os

Maria Månsson

Director, innovation and research & Site Manager Sweden

Tel +46 70 864 43 99

E-post

Kontakt os i dag, hvis du vil vide mere om, hvilke løsninger vi kan tilbyde din virksomhed.

Book et møde med os!

Vi vil gerne møde dig!
Referencer

 • Thin Film Electronics

  Boost af EAS-kapacitorers produktionsmængder

 • ILIAS Solutions

  ILIAS Solutions bringer køretøjsvedligeholdelse til et nyt niveau

 • Maven Wireless

  Fremtidens trådløse mobildækning

 • Implantica

  Implantica lancerer nyt implantat til bekæmpelse af sure opstød

Har du brug for hjælp?

Kontakt os

Vi vil gerne have dig med på holdet!

Job hos Prevas