sv  no  en  

dk en sv no
Industri 4.0, forøget produktivitet

Industri 4.0, forøget produktivitet

Information er i dag den industrielle udviklings allervigtigste konkurrencefaktor.

Der findes mange eksempler på, hvad man kan gøre med ny teknik og digitalisering. Du kan for eksempel få smarte, fleksible automatiserede fabrikker med optimeret flow og value chains, som muliggør produktion af kundetilpassede produktionsserier med høj kvalitet og korte leveringstider. Eller smarte services, vedligeholdelse og support, som bygger på opkoblede løsninger og indebærer en nær og vedvarende interaktion med slutbrugerne.

Den nødvendige teknik, industri 4.0, Internet of Things og cloudløsninger, eksisterer allerede i dag, og det handler om at udnytte den på den rigtige måde. Her kræves der samarbejde mellem forskellige afdelinger i en virksomhed, men også mellem forskellige brancher for at øge forsknings-, udviklings- og innovationstempoet. 

Kontakt os gerne for yderligere information om industriel digitalisering samt fordelene ved industri 4.0 og Internet of Things (IoT).

Eksempel på kunder inden for industri 4.0 og IoT

Atlas Copco, CardLab, Ericsson, Hansen Protection, Siemens, Zenicor

Kontakt

Søren W. Mathiasen

Søren W. Mathiasen

Vice President Sales & Marketing

Tel

+45 20 99 76 01

Prevas

Med spidskompetencer indenfor teknisk produktudvikling, indlejrede systemer og industriel IT & automation, bidrager Prevas med innovative løsninger og services som skaber vækst.

info@prevas.dk

Kundeservice

Certificeret

ISO 9001:2015

Generelle spørgsmål
info@prevas.com

Spørgsmål i forbindelse med persondataforordningen
integrity@prevas.se
Privacy Policy

Produkt log ind