language arrow_drop_down
SE NO EN
share

Industri 4.0, forøget produktivitet

Information er i dag den industrielle udviklings allervigtigste konkurrencefaktor.

Der findes mange eksempler på, hvad man kan gøre med ny teknik og digitalisering. Du kan for eksempel få smarte, fleksible automatiserede fabrikker med optimeret flow og value chains, som muliggør produktion af kundetilpassede produktionsserier med høj kvalitet og korte leveringstider. Eller smarte services, vedligeholdelse og support, som bygger på opkoblede løsninger og indebærer en nær og vedvarende interaktion med slutbrugerne.

De nødvendige teknologier, industri 4.0, AR/VR, AI, maskinlæring, Internet of Things og cloudtjenester, for blot at nævne nogle få, eksisterer allerede i dag. Det handler om at udnytte den på den rigtige måde. Her kræves der samarbejde mellem forskellige afdelinger i en virksomhed, men også mellem forskellige brancher for at øge forsknings-, udviklings- og innovationstempoet.

Eksempel på kunder inden for industri 4.0 og IoT
Atlas Copco, CardLab, Ericsson, Hansen Protection, Siemens, Zenicor

HVAD ER DIN TEKNISKE UDFORDRING?

Kontakt os

Søren W. Mathiasen

Vice President Sales & Marketing

Tel +45 20 99 76 01

E-post

Kontakt os i dag, hvis du vil vide mere om, hvilke løsninger vi kan tilbyde din virksomhed.

Book et møde med os!

Vi vil gerne møde dig!
Referencer

    #makeReference( $imgNode $customerName $title $articleLink ) #makeReference( $imgNode $customerName $title $articleLink ) #makeReference( $imgNode $customerName $title $articleLink ) #makeReference( $imgNode $customerName $title $articleLink )

Hvad er din tekniske udfordring?

Kontakt os

Følg os på de sociale medier

Deltag i samtalen