sv  no  en  

Henrik Møller ny administrerende direktør for Prevas A/S

Henrik Møller, økonomichef i Prevas A/S, er blevet udnævnt til ny administrerende direktør for Prevas danske datterselskab. Henrik Møller tiltræder den 27. februar og erstatter Michael Aoun som forlader virksomheden efter 6 år.

Siden Prevas etablerede sig i Danmark d. 1. januar 2006 har virksomheden hurtigt udviklet sig til Danmarks førende leverandør af indlejrede systemer. Henrik Møller tiltræder den 27. februar som ny administrerende direktør for Prevas A/S. Henrik har 23 års erfaring i branchen og har tidligere blandt andet arbejdet som økonomichef hos Arrow Danmark A/S samt, sammen med Rune Domsten, været med til at opbygge IO Technologies A/S, som er en teknisk førende virksomhed for kundetilpasset elektronik og software. Virksomheden blev i 2007 en del af Prevaskoncernen.
 
"Vi er meget glade for at Henrik har taget imod denne udfordring. Henrik kender vores virksomhed godt og jeg er sikker på at han vil indtage en nøgleposition i Prevas fortsatte stræben mod fremtidige mål", siger Mats Lundberg, koncernchef, Prevas AB.

Michael Aoun har valgt at forlade Prevas A/S pga. nye udfordringer og træder samtidig ud af Prevas koncernledelse.

Der bygges mere og mere kommunikation og intelligens ind i produkter i dag. Indlejrede systemer indgår i alt fra forbrugsprodukter til avancerede medicintekniske produkter. Prevas har udviklet mere end 2.000 fremgangsrige produkter, som har bidraget til at mange af Prevas kunder i dag er førende indenfor sine områder.
 

Om Prevas A/S

Prevas er en kvalitetsbevidst IT-virksomhed, der tilbyder udvikling af produkter og industrisystemer i teknologiernes frontlinje. Kendetegnet for Prevas´ løsninger er innovation, kvalitetssikring og leveringssikkerhed. Prevas-koncernen er noteret på Stockholmsbørsen og har 560 medarbejdere. Læs mere om Prevas på  www.prevas.dk.

 
For yderligere oplysninger kontakt venligst Prevas: info@prevas.dk

 

 

Produkt log ind
Prevas

Med spidskompetence inden
for indlejrede systemer og
industriel IT bidrager Prevas
med innovative løsninger,
der skaber vækst

info@prevas.dk

Kundeservice