sv  no  en  

dk en sv no

Prevas søger erfaren hardwaredesigner til afdelingen i Aarhus

Vi har fuldt tryk på vores udviklingsprojekter, og søger derfor en hardwaredesigner med bred erfaring, som elsker at få udviklingsprojekter til at lykkes.

Vi søger en teknisk velfunderet hardwaredesign-specialist til vores hardwareafdeling.

Du vil blive en del af det lokale hardware udviklingsteam og få ansvaret for hardwaredesigns på en række kundeprojekter. Du vil komme til at arbejde meget sammen med dine kolleger i din egen faggruppe, men også med de andre faggrupper i afdelingen (Industrial Linux, RTOS & Embedded Applications, Test & Measurement og Mechanics).

Den ideelle kandidat har mange års dokumenteret erfaring inden for hardwaredesign og er i stand til at drive komplekse hardwaredesigns fra specifikation til færdig produktionsmodnet produkt og har kompetencer på følgende områder:

 • MCU designs
 • High speed designs med f.eks. Cortex-A8 arkitekturer (f.eks. i.MX6 ol.)
 • High speed designs for memory og peripherals (DDR3 RAM, eMMC Flash, USB, HDMI etc.)
 • Analog design for data acquisition
 • Kendskab til de generiske EMC standarder
 • DFM (Design for manufacturing)

Kendskab til følgende vil yderligere være en fordel:

 • Layout
 • Design og layout for Produktionstest
 • MEMS
 • RF designs
 • RE godkendelser
 • SMPS designs
 • Udarbejdelse af dokumentation til CE, UL og CSA.

Vi arbejder primært i Altium, men bruger også Cadence produkter til både schematics og layoutopgaver.

Om Prevas i Aarhus

Hos Prevas er vi embeddede i vores DNA og vi har fokus på at være de bedste til at levere embedded produktudvikling til vores kunder. Vi arbejder oftest meget tæt sammen med vores kunder. Det er derfor almindeligt at man som Prevas medarbejder kommer i tæt kontakt med mange forskellige kunders udviklingsafdelinger, enten som projektmedlem på vores kontor i Aarhus eller som udstationeret i kundens udviklingsteam.

Vi har en uformel virksomhedskultur med stor mulighed for indflydelse og gode muligheder for personlig udvikling og kompetencer inden for nogle af branchens mest spændende og udfordrende udviklingsprojekter. Vi tror på at et afbalanceret forhold imellem arbejdsliv og privatliv er en præmis for effektivitet og kreativitet på kontoret. I vores afdeling i Aarhus er vi ca. 30 medarbejdere der arbejder med udvikling og vi har et godt socialt fællesskab.

Er det dig vi leder efter, og vil du være med til at udbygge vores position som Nordens mest innovative udviklingshus, så send din ansøgning og CV via e-mail til job@prevas.dk med ”HW ARH1605” i emnefeltet. Vi indkalder løbende til samtaler og vi skal have din ansøgning i hænde senest 27/5 2016. Vil du vide mere, så kontakt Engineering Manager, Mikkel Ingstrup i Aarhus på tlf.: +45 40216103.


Kontakt

Mikkel Ingstrup

Mikkel Ingstrup

Engineering Manager

 

Aarhus

Tel

+45 40 21 61 03

Prevas

Med spidskompetencer indenfor teknisk produktudvikling, indlejrede systemer og industriel IT & automation, bidrager Prevas med innovative løsninger og services som skaber vækst.

info@prevas.dk

Kundeservice

Certificeret

ISO 9001:2015

Generelle spørgsmål
info@prevas.com

Spørgsmål i forbindelse med persondataforordningen
integrity@prevas.se
Privacy Policy

Produkt log ind